Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΗΠΕΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές και καταιγίδες από τα ξημερώματα της Πέμπτης

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και αρκετή ζέστη περιμένουμε σήμερα Τετάρτη (02.05.2018) στην Ήπειρο. Τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά ορεινά τμήματα της περιφέρειας οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους...
27 βαθμούς στις παράκτιες περιοχές, στους 30 με 31 στα πεδινά και αρκετά ημιορεινά τμήματα και στους 23 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 4 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές μετά το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι ταυτόχρονα σε νοτιοδυτικούς.
Μεταβολή του καιρού περιμένουμε από τα ξημερώματα της Πέμπτης με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα ορεινά τμήματα της περιφέρειας ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονες και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένουμε από το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 4 με 5 μποφόρ.
Την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, περιμένουμε άστατο καιρό με νεφώσεις και τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της Ηπείρου.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου