Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Επιστροφή από το Ταλλίν με 6 μετάλλια

Με τρεις γιαννιώτες αθλητές, μέλη της Εθνικής μας Ομάδας, έδωσε το παρών για ακόμη μια φορά ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-do ITF στο Ταλλίν της Εσθονίας από της 23 – 29 Απριλίου 2018.
Οι Πρωταθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και καταφέρανε να είναι για ακόμη μια φορά ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης, κατακτώντας 1 Χρυσό 1 Ασημένιο και 3 Χάλκινα μετάλλια στα ατομικά αλλά και στα ομαδικά τους αγωνίσματα.
Οι διακρίσεις που πέτυχαν οι γιαννιώτες Πρωταθλητές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο έχουν ως εξής:...
Μπαντής Αχιλλέας:
Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών έως 58 κιλά Sparring (μάχες).
Αργυρό μετάλλιο στις ομαδικές μάχες
Χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές ειδικές τεχνικές.

Σκουλίκας Παντελής:
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων έως 55 κιλά Sparring (μάχες).
Χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές μάχες.

Αλεξίου Ασημούλα-Εφραιμία:
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία έως 50 Νεανίδων (μάχες).

Ο Προπονητής του συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας, σχολίασε για τις επιτυχίες των αθλητών του :
«Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που μας έκαναν υπερήφανους για ακόμη μια φορά σε όλη την Ευρώπη. Μετά από δύο μήνες σκληρής προετοιμασίας διεκδίκησαν το καλύτερο και τα καταφέρανε. Πετύχαμε αυτά που πολύ σκληρά προετοιμαστήκαμε αρκετό καιρό πριν. Με συμμετοχή τριών αθλητών στην Εθνική Ομάδα και φέραμε 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 3 Χάλκινα μετάλλια, δεν είναι τυχαίο.
Σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη είναι μεγάλη τιμή να βλέπεις τους αθλητές σου να διακρίνονται, αλλά και να δικαιώνετε με τον καλύτερο τρόπο όλη αυτή η σκληρή προσπάθεια που γίνετε εδώ και χρόνια στον Πρωτέα Ιωαννίνων. Όσες επιτυχίες και να έχει ο σύλλογός μας σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα εδώ και πολλά χρόνια, τα συναισθήματα είναι τα ίδια και οι επιτυχίες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε πρωτάθλημα. Οι επιτυχίες των αθλητών μας δείχνουν τόσο το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την εμπειρία μας σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού. Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά».