Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αρχές καλοκαιριού οι αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ από το Άκτιο

Από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ανακοίνωσε ότι στο επόμενο διάστημα -πιθανά στις αρχές του καλοκαιριού, θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις αεροδιακομιδές από την βάση του Ακτίου.
Ο πρόεδρος που έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν και αναμένουν μόνο...
να αποφασιστεί με τι πτητικό μέσο θα γίνεται η αεροδιακομιδή. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια παλιά εξαγγελία του ΕΚΑΒ που φαίνεται οτι θα ..πάρει σάρκα και οστά. Στόχος, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με τον κ. Καρακατσιανόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ βρέθηκε στην βάση του Ακτίου προκειμένου να δει ο ίδιος και να συζητήσει όλα τα ανοικτά θέματα. Οι εγκαταστάσεις είναι σε καλή κατάσταση και μετά την επίλυση σχετικών γραφειοκρατικών θεμάτων αναμένεται να ξεκινήσουν τις αεροδιακομιδές προκειμένου να καλύψουν όλη την περιοχή και τα νησιά.
Όσο για το πτητικό μέσο και ποιος θα το διαθέσει, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ήταν ξεκάθαρος: Είναι θέμα που θα λυθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο. Στόχος, ανεξάρτητα του πτητικού μέσου εαν θα είναι απο την Πολεμική αεροπορία ή απο το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι να αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα ελικοδρόμια της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων αλλά και της Ηπείρου γενικότερα