Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF Ανδρών-Γυναικών

Τρεις αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων πήραν το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την Εθνική μας Ομάδα, στο Ταλλίν της Εσθονίας τον Απρίλιο. Στο κλειστό γυμναστήριο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Μαρτίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Ανδρών- Γυναικών για το 2018 .
Ένα διήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα διήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό αλλά όχι τόσο μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Ο Γιαννιώτικος...
Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε ακόμη μία φορά το παρόν μόνο με 3 αθλητές αυτή τη φορά.
Ο Αθλητικός Σύλλογος της Πόλης μας, που τα τελευταία 18 χρόνια είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε το χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας. Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν  1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 1 χάλκινο Μετάλλιο.
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Μπαντής Αχιλλέας (Μάχες -58 κιλά)
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Τιμαγένης Δημήτριος (Τεχνικές 1 Dan)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Σκουλίκας Δημήτριος (Μάχες -85 κιλά ) Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλλίν της Εσθονίας τον Απρίλιο ο γιαννιώτικος σύλλογος “ Πρωτέας Ιωαννίνων ” θα έχει στην εθνική Ομάδα 3 Αθλητές: Μπαντής Αχιλλέας, Σκουλίκας Παντελής και Αλεξίου Ασημούλα-Εφραιμία. Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. « Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε με τόσο μικρό αριθμό αθλητών. Αλλα διάφορα προβλήματα δεν επιτρέψανε τη συμμετοχή για φέτος σε όλη την ομάδα του συλλόγου μας. Δώσαμε το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση μόνο με 3 αθλητές και δικαιωθήκαμε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για πολλά χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) για να βρίσκετε ο Σύλλογός μας σε αυτό το επίπεδο γίνετε όλο και πιο δύσκολη. Είναι από τις λίγες φορές που συμμετέχουμε  με τόσο μικρό αριθμό αθλητών, αλλά για ακόμη μια χρονιά τα καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Καταφέραμε και φέτος να έχουμε 3 γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα και να μας εκπροσωπίσουν και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπως κάθε χρονιά. Εύχομαι στους αθλητές μας καλη προετοιμασία, μακριά απο τραυματισμούς και είμαι σίγουρος οτι θα διακριθούνε και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.
Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .
Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661