Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

“Χουβαρδαλίκια” της Περιφέρειας: Χρηματοδοτεί με 65.000 € το Δήμο Αρταίων και εισπράττει ευχαριστίες!

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε συνολική χρηματοδότηση 65.000 ευρώ(!!!) για τρεις παρεμβάσεις στο Δήμο Αρταίων. Άλλο αν με αποφάσεις το κ. Καχριμάνη ο κατά πολύ μικρότερος Δήμος Μετσόβου χρηματοδοτήθηκε με πάνω από 1,5 εκατ. € για 83 έργα κλπ μόνο για το Β΄ εξάμηνο του 2018!!! (κλικ εδώ)
«Οι παραπάνω παρεμβάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το Δήμο μας και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Πρόκειται ασφαλώς για...
μια “πολιτική γενναιοδωρία” την οποία οι Αρτινοί οφείλουν να αξιολογήσουν και πέρα από το ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη να «υποκλιθούν στην εξαιρετική και ειδική μεταχείρισή του» προς το Δήμο Αρταίων. 
Όσον αφορά.τις 3 παρεμβάσεις για τις οποίες ο Δήμος (καθώς είναι ολιγαρκής και το ποσό... τεράστιο) οφείλει να “ευγνωμονεί” την Περιφέρεια αφορούν:
α) 35.000 ευρώ ως μέρος της δαπάνης που απαιτείται (το υπόλοιπο θα καλύψει ο Δήμος) για την προμήθεια οχήματος ΑμεΑ για τις ανάγκες μεταφοράς 30 μαθητών του ΚΔΑΜ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΔΑ) του Δήμου Αρταίων
β) 20.000 ευρώ για την προμήθεια κλιματισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο (αίθουσα ενόργανης γυμναστικής) στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας και 
γ) 10.000 ευρώ την Αγιογράφηση του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.