Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Έντονη ανησυχία στο “Καχριμανιστάν” για την ομιλία Ριζόπουλου

Πολιτικός “επιθανάτιος ρόγχος” Καχριμάνη, παίρνει σύνταξη και θέλει Πλιάκο ή Τατιάνα; Fake news από δήλωση Σπυράκη
Εξώφθαλμη είναι η έντονη ανησυχία που προκαλεί στον κ. Καχριμάνη η ομιλία που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο Grand Sarai ο Σπύρος Ριζόπουλος με θέμα «Από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων στην “Απελευθέρωση” της Ηπείρου».
Όπως αναφέρουν άτομα κοντά στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη, «είναι ασυνήθιστος επί δεκαετίες από κριτική, δείχνει πανικόβλητος και έχει συμπεριφορά πολιτικά αλλοπρόσαλλη», ιδίως όταν βλέπει να τον εγκαταλείπουν. Αποτέλεσμα, να...
διοχετευθούν fake πληροφορίες στην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Μαρία Σπυράκη πως τάχα «ο κ. Ριζόπουλος αναφέρει ότι η προσωπική του εκδήλωση είναι της Νέας Δημοκρατίας». Όλα αυτά όταν τόσο η υποψηφιότητα Ριζόπουλου είναι υπερκομματική, ενώ η πρόσκληση είναι δημόσια γνωστή και καθαρά προσωπική.

👉Και βέβαια η κ. Σπυράκη όταν ρωτήθηκε από το Epirus TV1 απάντησε το αυτονόητο και απέρριψε τις βλακώδεις αιτιάσεις πως η εκδήλωση Ριζόπουλου είναι τάχα εκδήλωση της ΝΔ, δηλώνοντας ότι «Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση που διοργανώνεται τη Δευτέρα».

✅Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη –διπλής ανάγνωσης- δήλωσή της αποφεύγει έντεχνα να αναφέρει την εκδήλωση ή έστω το όνομα του ομιλητή πολιτικής της εκδήλωσης, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα έκανε εάν είχε την πρόθεση να αποτρέψει Νεοδημοκράτες να πάνε στην ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου!!!

Μάλιστα καθώς ουδείς αμφισβήτησε ότι σήμερα ακόμη Περιφερειάρχης είναι ο κ. Καχριμάνης ή ότι η ΝΔ πλέον δεν τον εμπιστεύεται και ασφαλώς για να κατευνάσει τις φοβίες του, είπε «Η Ήπειρος έχει περιφερειάρχη τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη ο οποίος απολαμβάνει την αμέριστη εμπιστοσύνη της ΝΔ».
😪Προφανώς δεν υπάρχει και άλλη Περιφέρεια της χώρας όπου η ΝΔ πρέπει να υπενθυμίζει πως εξακολουθεί να παρηγορεί τον καταγχωμένο "γαλάζιο" Περιφερειάρχη επειδή ίσως νοιώθει να τον πνίγει ένας πολιτικός “επιθανάτιος ρόγχος”… Όταν μάλιστα στην Ήπειρο, δεν εξελέγη το 2014 με το χρίσμα του κόμματος, ενώ τώρα “τρέχει” και στη μικρότερη κομματική εκδήλωση…
Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ερμήνευσαν τη δήλωση αυτή ως «πολιτική κηδεία ή τελευταίο πολιτικό κατευόδιο» του κ. Καχριμάνη και «μεγάλη διαφήμιση» της εκδήλωσης του Σπύρου Ριζόπουλου…

«Ο Καχριμάνης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»
Έτσι ακριβώς σχολίαζαν οι περισσότεροι το αποτέλεσμα από τις βλακώδεις fake αιτιάσεις που διοχετεύθηκαν στην κ. Σπυράκη, καθώς μάλιστα το Epirus TV1 που αρχικά ανέφερε τη δήλωση -πολύ περιέργως- ❓απέφυγε να αναφέρει ποια ακριβώς ερώτηση της υποβλήθηκε και απάντησε έτσι η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ!!!

👉Ιδιαίτερα μάλιστα ότι είναι γνωστό ότι τέτοια ή παρόμοια δήλωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, δεν υπάρχει ούτε στο επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας (ΕΔΩ) όπου καταχωρούνται όλες ανεξαιρέτως οι δηλώσεις της, αλλά ούτε στην προσωπική της ιστοσελίδα, στο facebook ή σε κάποιο πανελλήνιο ΜΜΕ ή εφημερίδα!!!

Άλλωστε από τη Νέα Δημοκρατία βγαίνουν δελτία τύπου για κάθε θέμα που την απασχολεί, όπου αναφέρεται και κάθε σχετική δήλωση. Και προφανώς εν μέσω τόσων σοβαρών εθνικών θεμάτων, ουδόλως θα ασχολούνταν η ΝΔ με τη φερόμενη υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου για την Περιφέρεια Ηπείρου!!! Και το μόνο που έκανε η κ. Σπυράκη ήταν να απορρίψει τις βλακώδεις fake αιτιάσεις που της διοχέτευσαν.

Στη σύνταξη με σκηνικό διαδοχής στο “Καχριμανιστάν”;
⛔Το μόνο που υπάρχει σε αυτή την ιστορία είναι ο πανικός και το άγχος του κ. Καχριμάνη ο οποίος μετά από 29 συνεχή έτη εκλογής του, όλα δείχνουν ότι οδεύει στη συνταξιοδότηση με τη λήξη της θητείας του προκειμένου να διατηρήσει την υστεροφημία του και να αποφύγει μια ταπεινωτική ήττα…

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, αφενός η παρουσία και άλλου ισχυρού υποψηφίου από τον ίδιο πολιτικό χώρο (του κ. Ριζόπουλου) και αφετέρου η καθιέρωση της απλής αναλογικής από την κυβέρνηση, πέραν του πανικού και του εκνευρισμού που εμφανώς δείχνει, προβληματίζεται σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από την Περιφέρεια Ηπείρου.
🚫Τούτο, αφού φαίνεται πως τον ...βαραίνει το ενδεχόμενο της μη εκλογής του, δηλαδή το πιθανότατα άδοξο τέλος της πολιτικής – αυτοδιοικητικής του καριέρας.

Και μόνο τυχαίους δεν θεωρούν τους πολλούς "αστερίσκους και υποσημειώσεις" που ο ίδιος βάζει τελευταία με τις δηλώσεις του όταν ερωτάται εάν θα είναι ξανά υποψήφιος: «…εάν δεν έχω θέματα υγείας..», «…εάν θα είναι όπως είναι σήμερα η κατάσταση…», «…εάν θα είμαι χρήσιμος…», διαφορετικά «...υπάρχει και το σπίτι μου...», «…εάν θεωρήσω ότι μπορεί και κάποιος άλλος να κάνει τη δουλειά χωρίς εμένα, ουδείς αναντικατάστατος…»...

Σφαγή Πλιάκου - Τατιάνας;  
❌Παράλληλα οι φήμες για “σφαγή” μεταξύ του δημάρχου Ζίτσας κ. Μιχ. Πλιάκου και της αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων κ. Τατ. Καλογιάννη για τη διαδοχή Καχριμάνη φουντώνουν, ενώ η ένταση φαίνεται ότι ...θρόνιασε στο μέγαρο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της Περιφέρειας, ήδη επικρατεί ένταση καθώς προσπαθούν να μετρήσουν δυνάμεις και υποστηρικτές. Και όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, ούτε ο κ. Πλιάκος, ούτε η κ. Καλογιάννη πρόκειται σύντομα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
Δικαίως λοιπόν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα της Περιφέρειας κάνουν λόγο για διακριτικές τοποθετήσεις περιφερειακών συμβούλων προς τη μία ή την άλλη πλευρά, ενώ πολλοί μιλάνε για «σφαγή στο Καχριμανιστάν»!

(κλικ στη φωτο για zoom)