Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ξεγυμνώνει τον “τοπικό αρχιερέα” με ανάρτησή του στο facebook

«Το τι θα κάνουν η τοπική διαπλοκή και ο αρχιερέας της είναι δικό τους ζήτημα. Οι αλλαγές στα καθεστώτα έχουν το κόστος τους»
Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρεται στις αντιδράσεις «της τοπικής διαπλοκής και του αρχιερέα της» για την αυριανή του εκδήλωση με τίτλο «Από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων στην “Απελευθέρωση” της Ηπείρου» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 7:00 μμ στο Grand Sarai.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Είναι σαφές ότι η εκδήλωση της όμορφης παρέας μας έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρες αναταράξεις στους κύκλους όλων εκείνων που συνθέτουν την τοπική διαπλοκή. Αυτό ως ομάδα το γνωρίζαμε από την αρχή. Το έχουμε γευτεί από την πρώτη ημέρα.
Γνωρίζαμε επίσης ότι οι αλλαγές στα καθεστώτα έχουν το κόστος τους. Η υπερκομματική και…
υπερβατική ομάδα μας είναι έτοιμη και αποφασισμένη. Και ταυτόχρονα χαρούμενη γιατί αποδεικνύεται ότι ο τίτλος της εκδήλωσης «Από την Απελευθέρωση της Ιωαννίνων στην «Απελευθέρωση» της Ηπείρου» είναι επίκαιρος, περισσότερο από ποτέ.
Στους πολίτες, όταν αρχίζουν τα κεντρικά πολιτικά συστήματα κάτω από υπερβολική πίεση - ικεσίες να διαψεύδουν πιθανές αντικαταστάσεις δεν κάνει τίποτε άλλο από το να πιστοποιεί τη δεδομένη αμφισβήτηση και να προδιαγράφει το τέλος.
Εδώ και μήνες παρακολουθώ την απέλπιδα προσπάθεια του τοπικού αρχιερέα. 
Το να προσπαθείς να διασώσεις αυτόν που δεν διασώζεται μοιάζει σαν τη βάρκα στη μέση της θάλασσας που μπάζει από παντού ενώ ο καιρός είναι μπουνάτσα και ο ήλιος καίει. 
Συνεπώς το τι θα κάνουν η τοπική διαπλοκή και ο αρχιερέας της είναι δικό τους ζήτημα. Οι υπόλοιποι ηπειρώτες, όλοι μαζί, και θα τα πούμε τη Δευτέρα και θα αποδείξουμε ότι ο τόπος ανήκει στους Ηπειρώτες.
Όσο για την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαρία Σπυράκη, εάν αναφέρεται στη δική μας εκδήλωση και όχι στην κοπή πίττας κάποιου συλλόγου, έχω να πως το εξής πολύ απλό:
Μαρία μου συγνώμη που ξέχασα να σε καλέσω. Θα τα πούμε στην επόμενη εκδήλωση, η οποία δρομολογείται.»
Η ανάρτηση του Σπύρου Ριζόπουλου στο facebook