Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Το Ελιξήριο του Έρωτα ζωντανά από τη Μετροπόλιταν όπερα

Το Ελιξήριο του Έρωτα του Ντονιτσέτι παρουσιάζεται ζωντανά από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 7:00μμ. Η Pretty Yende και ο Matthew Polenzani είναι τα αστέρια στη παραγωγή του Bartlett Sheer μιας από τις ωραιότερες κωμικές όπερες. 
Ο Davide Luciano είναι ο θορυβώδης λοχίας Belcore και ο Ildebrando D' Arcangelo ο αξιαγάπητος κομπογιαννίτης του ελιξηρίου. Ο Domingo Hindoyan διευθύνει. Οι ζωντανές...
προβολές από τη ΜΕΤ πραγματοποιούνται και αυτή τη χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά. Οι απευθείας μεταδόσεις από το Lincoln Center της Μετροπόλιταν Όπερας της Νέας Υόρκης (ΜΕΤ), διοργανώνονται από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και τον Δήμο Πρέβεζας. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές). Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr ) Διάρκεια περίπου 3 ώρες με ένα διάλειμμα.