Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κώστας Καραμανλής σε κατάμεστη αίθουσα έκοψε την πίτα της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων στην κατάμεστη από νέους αίθουσα του LT Club Winter. Ο κ. Καραμανλής στην ομιλία του απευθύνθηκε στους νέους εξηγώντας μεταξύ άλλων τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά με σημαντικότερα εξ αυτών την ανεργία και τη φυγή των νέων στο εξωτερικό.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Θανάση Μωρόγιαννη, ο οποίος...
κάλεσε τους νέους να είναι ενεργοί στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας και να συστρατευθούν ώστε να αλλάξει η πολιτική κατάσταση της χώρας μας.  

Ο κ. Καραμανλής κάνοντας αναφορά στην ιστορία του κόμματος είπε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, καλώντας τους νέους της παράταξης να βγουν μπροστά και να είναι στο πλευρό του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες της ΟΝΝΕΔ είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι μας στη μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΟΝΝΕΔίτες και τους ΔΑΠίτες, που εδώ και δεκαετίες είστε πρώτη δύναμη στους νέους, πρώτη δύναμη στα ελληνικά πανεπιστήμια, πρώτη δύναμη στα ΤΕΙ.
Σας καλώ, λοιπόν, αυτήν τη δύσκολη στιγμή να μπείτε μπροστά στον αγώνα και να δείξετε ξανά στην παράταξη πως να νικάει.
Να αποτελέσετε οδηγό και παράδειγμα προς μίμηση για όλη την πατρίδα μας».
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν Βουλευτές, στελέχη της αυτοδιοίκησης και αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με χαρακτηριστικές στιγμές: