Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για το θάνατο του Ανδρέα Αναγνωστόπουλου

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τα κοινά και την πόλη για πολλά χρόνια, συνήλθε εκτάκτως και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ
1.    Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.
2.    Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και...
να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
3.    Να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.
4.    Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία
Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε, με ανακοίνωσή της, η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία για τον θάνατο του Ανδρέα Αναγνωστόπουλου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων κ.Νίκος Γκόντας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του συμπολίτη μας Ανδρέα Αναγνωστόπουλου, καθώς επίσης και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την απώλεια του προσφιλούς τους προσώπου.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας και υπηρέτησε με συνέπεια τις ιδέες και τις αρχές της και μέσα από αυτές την ίδια την πόλη, την οποία υπηρέτησε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για πολλά χρόνια. Με την ίδια συνέπεια προσέφερε τις καλές του υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης, που ήταν εξαίρετος δάσκαλος και κυρίως άριστος παιδαγωγός, βάζοντας την δική του σφραγίδα στα Ηπειρωτικά γράμματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ .