Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

Στις 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.00π.μ. στο κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΠΕΑΚΙ (Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων) στην Λιμνοπούλα, θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ  και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

«O αθλητισμός καλλιεργεί...
στο άτομο αξίες και αρετές όπως η αυτοπειθαρχία, η αυτοεκτίμηση, η στοχοθέτηση στα πλαίσια λειτουργίας της ομάδας, και βοηθά τους νέους να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να εντοπίζουν τις δεξιότητες και τα όριά τους,  να υπερβαίνουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, καθιστώντας τους έτσι ικανούς να επιτυγχάνουν τους στόχους κα την αυτονομία τους μακριά από επίπλαστους κόσμους».
Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας των θεραπευτικών πρακτικών του ΚΕΘΕΑ είναι η ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες και η παρότρυνση και υποστήριξη των μελών των θεραπευτικών κοινοτήτων για συμμετοχή σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Γιατί όλοι μαζί……. μπορούμε