Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Με επιτυχία η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Άρτας από τον αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη

Δριμύ κατηγορώ και σφοδρή επίθεση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από την Άρτα, στην εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το μεσημέρι του Σαββάτου.  
Στο επίκεντρο της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη βρέθηκε , όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο "συγκυβερνήτης" και Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος και φυσικά το θέμα...
των ημερών που δεν είναι από το συλλαλητήριο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο  με αποσπάσματα από τους μεγάλους και ιστορικούς αρχηγούς της ΝΔ με φράσεις που έχουν μείνει στην ιστορία της Ελλάδος.

Στην ομιλία του , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε σε έντονο ύφος τα εξής: " Σε αυτή τη χώρα η ΝΔ εκπροσωπεί το καλό και αυτούς που έκαναν τις σωστές επιλογές. Έρχεται ο κ. Τσίπρας να μας το παίξει υπεύθυνος κυβερνήτης, που θα κάνει μαθήματα στη ΝΔ όταν αυτός ήταν από τους πρώτους στην πλατεία των Αγανακτισμένων. Ανέλαβε την Ελλάδα, πρώτη χώρα στην οικονομική ανάπτυξη στην Ευρωζώνη και την έχει καθηλώσει τρία χρόνια, τελευταία των τελευταίων, που προσπαθούμε να βγούμε από την τελευταία θέση και δεν θα το πετύχουμε εάν δεν τους διώξουμε.".  Στη συνέχεια της ομιλίας του σχολίασε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πέντε (5) πρώην Υπουργούς που εμπλέκονται για θέματα διαφθοράς από τη Novartis και - εμμέσως  πλην σαφώς - τον φωτογραφίζουν, ενώ πρόσθεσε ότι η εξεταστική στη Βουλή για το ΚΕΕΛΠΟ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.
Αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πώς : "Ο Ελληνικός Λαός σείεται και δεν εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα για να διαχειριστεί αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα" . Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το προ ημερών ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός για τις διαπραγματεύσεις.