Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Με πρώτο επιβάτη το Θωμά Μπέγκα, την άλλη Παρασκευή 16/2 η πρώτη πτήση από Κύπρο σε Γιάννενα

Αρχίζουν νέες πτήσεις από και προς Ισραήλ τον Απρίλιο
Σε μία εβδομάδα, την επόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου φτάνει στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων η πρώτη τακτική πτήση της Τus Airways, που θα συνδέει την Κύπρο με τα Γιάννενα.
Πρώτος επιβάτης ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας ο οποίος μαζί με τους Κύπριους επισήμους θα εγκαινιάσει τη νέα γραμμή που τόσα έχει να προσφέρει στο ντόπιο τουρισμό, αλλά και στη διεθνή αξιοποίηση του αεροδρομίου “Βασιλεύς Πύρρος” των Ιωαννίνων.
Τον Μάρτιο, θα ακολουθήσει...
νέα επίσκεψη Κύπριων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και blogger στο Νομό Ιωαννίνων, ενώ ακολούθως Γιαννιώτες επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι θα βρεθούν την Μεγαλόνησο.

Σύνδεση Ιωαννίνων - Ισραήλ
Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες τουριστικές πηγές, σήμερα Τετάρτη συμφωνήθηκε ότι από τον  Απρίλιο, η Τus Airways θα αρχίσει να εκτελεί πτήσεις από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων από και προς το Ισραήλ.
Οι συζητήσεις για τις νέες πτήσεις έγιναν κατά την 24η ΙNTERNATIONAL MEDITERRANEAN TOURISM MARKET, που άνοιξε τις πόρτες της στο Τελ Αβίβ, και αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ανατολικής Μεσογείου, όπου συμμετέχει και ο Δήμος Ιωαννιτών, στοχεύοντας στην ανερχόμενη τουριστικά αγορά του Ισραήλ.