Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Δωρεά υπερσύγχρονης κινητής μονάδας νεογνών στο ΕΚΑΒ Ηπείρου από το Ίδρυμα «Στ. Νιάρχος»

Δώρισε στο τμήμα Ιωαννίνων υπερσύγχρονη μονάδα άμεσης επέμβασης εξοπλισμένη με θερμοκοιτίδα -  Από χορηγία του επίσης το νέο σύστημα τηλεπικοινωνίας αλλά και το ελικόπτερο που θα σταθμεύει στο Άκτιο
Μια μονάδα για την διακομιδή νεογνών που έλειπε από τις υπηρεσίες και τον εξοπλισμό της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, προστέθηκε στον στόλο του ΕΚΑΒ Ηπείρου. Η μονάδα αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κι έρχεται να καλύψει ένα κενό που δεν είχε να κάνει τόσο με το συγκεκριμένο τύπο οχημάτων όσο και με τον σημαντικό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ αφού το εν λόγω μηχάνημα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Η τυπική παραλαβή και παρουσίαση του οχήματος έγινε από...
τον Διευθυντή της υπηρεσίας Βασίλη Παπαδιώτη και τον διασώστη εκ μέρους των εργαζομένων που παρέλαβε και έφερε το όχημα από την Αθήνα.

Την παρουσίαση του οχήματος έκανε ο κ. Παπαδιώτης μιλώντας για ένα αυτοκίνητο που αναβαθμίζει σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.
O Χαράλαμπος Βασιλειάδης εκ μέρους των εργαζομένων μίλησε για ένα σημαντικότατο όπλο στην φαρέτρα του ΕΚΑΒ της Ηπείρου. …
Παράλληλα, ο κ. Παπαδιώτης μίλησε για το σύστημα ΤΕΤΡΑ, το σύγχρονο σύστημα επικοινωνίας των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ με το κέντρο της υπηρεσίας του οποίου αρχίζει η εγκατάσταση, καθώς και για τους στόχους της υπηρεσίας για το 2018.