Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής ο Νίκος Γκόλας;

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο βουλευτικής υποψηφιότητας με το Κίνημα Αλλαγής ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας. Ο κ. Γκόλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV αφού τόνισε παράλληλα ότι σ’ αυτή τη φάση προτεραιότητά του είναι η αυτοδιοίκηση και το έργο στο Δήμο Ιωαννιτών, άφησε ανοιχτό – απαντώντας σε σχετική ερώτηση – το ενδεχόμενο να είναι στο ψηφοδέλτιο του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς στα Γιάννενα, στις ερχόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν.
Ο Νίκος Γκόλας, να σημειώσουμε, πρόσφατα...
ορίστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Νέου Φορέα, ενώ στην εσωκομματική διαδικασία είχε στηρίξει τον Γιώργο Καμίνη.
«Όλα αυτά πλέον ανήκουν στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο», είπε ο κ. Γκόλας στο κεντρικό δελτίο του ITV. «Ο πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών που πήγε στις κάλπες εξέλεξε αρχηγό την Φώφη Γεννηματα και όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο με προοπτική, δυναμική και μέλλον».
Τέλος ο κ. Γκόλας όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε ότι το όνομα Κίνημα Αλλαγής προσωπικά δεν του αρέσει ιδιαίτερα αφού το βρίσκει παλαιομοδίτικο «παλαιομαρκετίστικο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Πηγή:  Πρωινά Νέα