Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δημόσιος “καυγάς στο Καχριμανιστάν” μεταξύ αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακού συμβούλου

“Χαμός” επειδή Περιφερειακός Σύμβουλος του Καχριμάνη παρέστη σε συνάντηση που ήταν και ο δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης
Δημόσια «επίθεση» έκανε ο Αντιπερειφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς κατά του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης Καχριμάνη Δημήτρη Βαρέλη
Αφορμή η συνάντηση στην Άρτα του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη με τον αρχηγό ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά την οποία παρευρέθηκε ο κ. Βαρέλης και όχι ο κ. Βασ. Ψαθάς.
Στη συνάντηση τέθηκε στον κ. Στεφανή το θέμα της παραμονής στην πόλη του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας και της διατήρησης και ενίσχυσης του Στρατοπέδου, κάτι που αποτελεί καθολικό αίτημα της Αρτινής κοινωνίας.
”Λάβρος” ο Αντιπερειφερειάρχης Βασίλης...
Ψαθάς και για την παρουσία σε αυτή του Δημήτρη Βαρέλη -την οποία σημειωτέον ο κ. Βαρέλης έβαλε και στο facebook με φωτογραφίες- εξαπέλυσε “δριμύτατη δημόσια διαδικτυακή επίθεση” –μέσω του fb- καθώς μεταξύ άλλων έγραψε «Πληροφορήθηκα ότι στην Άρτα ήταν χτες ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τους απόστρατους. Καλά που υπάρχει το facebook και το έμαθα, γιατί εγώ δεν είχα καμιά ενημέρωση. Αυτοί είναι οι φορείς της Άρτας κ. Στεφανή; …».

► Εκεί όταν ο αντιπεριφερειάρχης ρωτήθηκε «Ο περιφερειακός σύμβουλος που ήταν παρών δεν σε ενημέρωσε? Όλα για τη δόξα και το όνομα?» ο κ. Ψαθάς έδωσε την… πολύ πικρή απάντηση «Δυστηχως όχι!» (Σ.Σ. διατηρούμε την ορθογραφία).

► Και αμέσως ο κ. Βαρέλης του απαντά «…ο κ. Α/ΓΕΣ έκανε υπηρεσιακή επίσκεψη και δέχτηκε κατ εξαίρεση εκείνους που υπέβαλλαν αίτημα να τον συναντήσουν και αυτό έχει μια διαδικασία που έπρεπε να γνωρίζεις… … Ο νοών νοείτω…»

Κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καθόλου καλά στο “Καχριμανιστάν”
Ασφαλώς η Ήπειρος είναι ασυνήθιστη από τέτοιες, δημόσιες μάλιστα εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Ιδιαίτερα μάλιστα στην παράταξη του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη που εκτιμάται ότι δύσκολα πλέον μπορεί να επιβάλλει την εσωτερική συνοχή και “πειθαρχία”.
Αυτού του είδους οι –δημόσιες μάλιστα- αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησία μεταξύ των συμβούλων του, πέραν της κακής εντύπωσης που προκαλεί δημόσια, προβληματίζει ιδιαίτερα για το τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό της παράταξης.
Όπως αναφέρουν έμπειροι περί την αυτοδιοίκηση, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα τόσο ο εκνευρισμός τελευταία του κ. Καχριμάνη, όσο και η –άνευ αποχρώντος λόγου και αιτίας- συνεχόμενες εντός μίας εβδομάδας μακρές συνεντεύξεις του σε δύο(!!!) κεντρικά δελτία ειδήσεων τοπικών τηλεοπτικών σταθμών...

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση του κ. Ψαθά και του κ. Βαρέλη και αναλυτικά οι διάλογοι: