Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου

Η Χορευτική Ομάδα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Χ.Ο.Π.Ι.) διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, μουσικοχορευτική φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Β' Συγκρότημα Φοιτητικών Εστιών (έναντι Μεταβατικού) και θα αρχίσει στις 19:00. Θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, χορούς και τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι μουσικοί:...
Δημήτρης Χαλκιάς (κλαρίνο), Κωσταδήμας Γιάννης (λαούτο), Λώλης Χρήστος (κρουστά), Γκογκάκης Πέτρος (βιολί),  Μιχόπουλος Μιχάλης (τρίχορδο μπουζούκι και τραγούδι), Συνάκης Μανώλης (κρητική λύρα), Βάρδας Δημήτρης (λαούτο και κρητικό τραγούδι), Σιδηρόπουλος Ζάχος (ποντιακή λύρα), Ζουρνατζής Ηλίας (ποντιακό τραγούδι), Παρασκευάς Πέτρος (νταούλι).

Συμμετέχει επίσης, η Χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.
«Να είστε όλοι εκεί... Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου», αναφέρεται σε ανακοίνωση.