Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Γλυκερία και Κότσιρας σήμερα στο Φρόντζο

Δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές, η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας θα συναντηθούν την Πέμπτη 6 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου ΕΗΜ (Φρόντζου) με μία από τις κορυφαίες φιλαρμονικές της Ελλάδας, τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου από τη Κέρκυρα τη μοναδική που έχει δώσει παραστάσεις στο broadway στη Νέα Υόρκη και τη σπουδαία χορωδία Αχαράβης.
Γνωστά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια με τη φωνή της Γλυκερίας, συναντούν τα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα και μαζί με 50 μουσικούς και 60 χορωδούς δημιουργούν μια μεθυστική...
μουσική παράσταση που άλλοτε γίνεται ροκ, τζαζ και ποπ, άλλοτε έντεχνο και λαϊκό με εκπληκτικές ερμηνευτικές στιγμές.
Περισσότεροι από 100 συντελεστές καλούν το κοινό των Ιωαννίνων να παρακολουθήσει μια εκπληκτική παράσταση που καταχειροκροτήθηκε από το Αθηναϊκό κοινό στο σπουδαιότερο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στην 'Ήπειρο!
Οι συντελεστές μάς υπόσχονται μια 'νύχτα μαγική και ονειρεμένη' (Τσιτσάνης) στην 'όμορφη
πόλη”(Θεοδωράκης) των Ιωαννίνων.
Όλοι μαζί θα ταξιδέψουμε 'στων αγγέλων τα μπουζούκια' (Νικολόπουλος) με 'ραγισμένες καρδιές με το μπαγλαμαδάκι' (Παπάζογλου) ακούγοντας 'Σμυρναίικα Τραγούδια' (Θαλασσινός) για να κατέβουμε 'το σκαλοπάτι' (Τσιτσάνης) που θα μας οδηγήσει μέσα από 'εφτά τραγούδια' (Χατζιδάκις) στην 'Αλεξάνδρεια' (Ρεμπούτσικα) για να χορέψουμε ταγκό με 'τα απογεύματα τ' άδεια' (Φωτιάδης) αφού πρώτα απολαύσουμε 'το τσιγάρο' (Ρεμπούτσικα).
Μία μοναδική συναυλία που θα κάνει τους θεατές να γίνουν μια μεγάλη χορωδία με τους ερμηνευτές δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από την οποία δε πρέπει να λείψει κανείς.
Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά
Επιμέλεια παραγωγής : Νίκος Δημητρόπουλος
Προπώληση εισιτηρίων: Πολυχώρος ΑΓΟΡΑ, Κ.Κάτσαρη 11 μετά τις 8.00μμ, Βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΕΞ, Πλατεία Δημοκρατίας 13, Κεντρική Πλατεία, ώρες καταστημάτων και VIVA.GR
Τιμές εισιτηρίων:
12 ευρώ για άνεργους, φοιτητές πολύτεκνους, μαθητές
15 ευρώ προπώληση
17 ευρώ πόρτα
Πληροφορίες: 210 7298668, 6947529992