Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης, ο νέος Τομεάρχης Πρέβεζας της ΝΔ

Οι Τομεάρχες αποτελούν άτομα απόλυτης εμπιστοσύνης, είναι "το μάτι και το αυτί" της Αθήνας. Είναι τα στελέχη Α΄ γραμμής που “ελέγχουν και εποπτεύουν”  εκ μέρους του κόμματος τις εκλεγμένες ΝΟΔΕ σε θέματα δραστηριότητας και κυρίως στα οργανωτικά. 
Ο δικηγόρος Γιάννης Κιτσάκης, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και μέλος της ΝΟΔΕ, με ενεργό κομματική και συνδικαλιστική διαδρομή τοποθετήθηκε ως τομεάρχης της ΝΔ στο Νομό  Πρέβεζας. Σημειώνεται ότι ο κ. Κιτσάκης...
είχε ήδη τοποθετηθεί από τον Οκτώβριο 2016 ως τομεάρχης της ΝΔ στο Νομό Κεφαλλονιάς. Ο Γιάννης Κιτσάκης ανήκει στα άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι από τα λίγα στελέχη που τον είχαν στηρίξει από την πρώτη στιγμή.

Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού, κ. Στέλιου Κονταδάκη, ορίζεται νέος Τομεάρχης - Σύνδεσμος μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πρέβεζας της ΝΔ, ο κ. Ιωάννης Κιτσάκης. Ο ορισμός του κ. Κιτσάκη "ως Τομεάρχη Πρεβέζης, αναβαθμίζει σημαντικότατα και για πρώτη φορά, την σχέση λειτουργίας, μεταξύ της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας και της Γραμματείας Οργανωτικού", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΟΔΕ Πρέβεζας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας «Ο γνωστός Δικηγόρος των Ιωαννίνων που διακρίνεται για τον ανθρωπισμό του και στέλεχος της Φιλελεύθερης Παράταξής μας, αναλαμβάνει σε μία κομβική στιγμή για την Πατρίδα, να υπερασπιστεί Αρχές και Αξίες και να συμβάλει με τις γνώσεις του και την πείρα ζωής που διαθέτει, στην διευθέτηση και λύση των διαφόρων ζητημάτων που προκύπτουν από την καθημερινότητα. Είναι σίγουρο ότι ο ορισμός του κ. Κιτσάκη ως Τομεάρχη Πρεβέζης, αναβαθμίζει σημαντικότατα και για πρώτη φορά, την σχέση λειτουργίας, μεταξύ της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας και της Γραμματείας Οργανωτικού. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».