Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Προ των πυλών το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά…

Πλησιάζει και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτών. Για 2 εβδομάδες από 29/7 έως 12/8 οι πλατείες τεσσάρων ορεινών χωριών θα μετατραπούν σε υπαίθρια σινεμά.
Η έναρξη φέτος πραγματοποιείται στο φιλόξενο Ανατολικό Ζαγόρι και στη πλατεία της Λεπτοκαρυάς στις 29/7. Στη συνέχεια το Φεστιβάλ μεταφέρεται στη φυσική του έδρα, τα Τζουμέρκα, και τη παραδοσιακή πλατεία του...
Προσηλίου το Σάββατο 5/8. Μια βδομάδα μετά στις 11/8 οι ταινίες μικρού μήκους του 39ΟΥ Φεστιβάλ Δράμας θα τα ταξιδέψουν στις Χουλιαράδες και την επομένη 12/8 στο Αμπελοχώρι (Σκλούπο).

Το φεστιβάλ όπως πάντα θα πλαισιωθεί με παράλληλες δράσεις και συγκεκριμένα παραστάσεις κουκλοθέατρου και παντομίμας και δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις με διαγωνισμούς για τυχερούς που θα κερδίσουν διαμονές σε ξενώνες των όμορφων χωριών μας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες στο www.prosilio.org. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ενώ οι προβολές και παραστάσεις, όπως πάντα, είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.