Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Zagori Mountain Bike 2017

To Zagori Mountain Bike επιστρέφει για πέμπτη χρονιά ακόμη πιο δυναμικά στο μοναδικό ορεινό τοπίο της Τύμφης, με δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας 31km και 54 km στις 11 Iουνίου, στα υπέροχα Ζαγοροχώρια. Το Zagori Mountain Bike 2017, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη και θα προσφέρει στους αθλητές που θα συμμετάσχουν, μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Με σημείο εκκίνησης και τερµατισµού το...
χωριό Κήποι, οι διαδρομές των αγώνων περνούν μέσα από μονοπάτια, δασικούς δρόμους και πέτρινα γεφύρια, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες αθλητές να ζήσουν το μεγαλείο της φύσης με όλες τους τις αισθήσεις. Η δυναμική που αναπτύσσει το Zagori Mountain Bike είναι μεγάλη, καθώς η περιοχή ενδείκνυται για καταπληκτικές ποδηλατικές διαδρομές σε ένα αγωνιστικό τερέν με μοναδική ποικιλομορφία και τεχνικές ιδιαιτερότητες.

Το Zagori Mountain Bike, είναι ένα ποδηλατικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο βουνού και διεξάγεται σε ένα ορεινό τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους.
Η εκκίνηση και των δύο αγώνων θα δοθεί στις 10:00π.μ. από την πλατεία του χωριού Κήποι.
Η διοργάνωση, ούτε και φέτος δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους! Έτσι για μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός ποδηλατικός αγώνας, συνολικής απόστασης 1km, λίγη ώρα μετά την έναρξη των αγώνων των ενηλίκων.
Χορηγοί του αγώνα είναι η Fifth Element Adventure Store, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "ΖΑΓΟΡΙ", η Oacley® μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες οπτικών ειδών και το κατάστημα "2 Τροχοί".