Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

"ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ" :Tρία χρόνια ενεργούς και παραγωγικής παρουσίας στα κοινά

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Ο επικεφαλής Αρ. Μπαρτζώκας και ο Γραμματέας Β. Σταμάτης ενημέρωσαν τη Γενική Συνέλευση για τα πεπραγμένα και τις προκλήσεις που διαγράφονται στον ορίζοντα.
Ακολούθως, τα μέλη της παράταξης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία του Δήμου μας και να τοποθετηθούν στα πεπραγμένα της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», θέτοντας, παράλληλα, τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους και...

σχεδιάζοντας στις επόμενες ενέργειες.
Τα βασικά θέματα, γύρω από τα οποία περιστράφηκε η συζήτηση, ήταν η ΔΕΥΑΙ και το ακριβό νερό, η λίμνη, ιδίως, σχετικά με την καθαριότητα και τα απορρίμματα, το Πνευματικό Κέντρο και το αεροδρόμιο. Επίσης, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και ακούστηκαν προτάσεις για το μέλλον, καθώς και τη διεύρυνση της παράταξης.
Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» συμπλήρωσε τρία χρόνια ενεργούς και παραγωγικής παρουσίας στα κοινά και παραμένει μια ανοιχτή, δημοκρατική παράταξη που τροφοδοτείται από την κοινωνία και την εκφράζει, με κάθε της πράξη.

Η Γραμματεία της Παράταξης