Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση της Ολοκληρωμένης Τουριστικής Πύλης Filoxeno.com του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και συμμετέχοντας στις ΚΛΑΟΥΝΤ (CLOUD) Υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, προσφέρει νέες ανταποδοτικές ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής και ηλεκτρονικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.
Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του.
Με τις νέες  ψηφιακές υπηρεσίες το Portal του Επιμελητηρίου...
Ιωαννίνων www.cci-ioannina.gr, αποκτά σύγχρονη  υπηρεσία προβολής του συνολικού Τουριστικού Προϊόντος του Νομού Ιωαννίνων στοχεύοντας στην αύξηση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς των Τοπικών Επιχειρήσεων.

Οι νέες Ψηφιακές υπηρεσίες είναι ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ δηλαδή, παρέχονται Δωρεάν σε όλα τα ενεργά Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ενώ η συμμετοχή δηλώνεται ηλεκτρονικά και με απλό τρόπο και ακολουθεί πλήρης εκπαίδευση στη χρήση τους.
Με τις νέες ανταποδοτικές ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα:
Να προβληθούν όλες οι επιχειρήσεις που συνδέονται με τον Τουρισμό στον πλήρη Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου σε 8 γλώσσες και η προβολή αυτή να διαχειρίζεται αποκλειστικά από τις ίδιες.
Να συμμετέχουν τα Καταλύματα και τα Ξενοδοχεία, σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσα από το www.Filoxeno.com  και την εφαρμογή Μπουκ-ον-Κλάουντ (Bookoncloud.com) με πληθώρα χαρακτηριστικών όπως: Τσάνελ Μάνατζερ (Chanel Manager), Ιντεράκτιβ Μπούκινγκ (Interactive Booking) και να μπορούν να δέχονται σε ενιαίο περιβάλλον ηλεκτρονικές κρατήσεις και από διεθνή κανάλια πωλήσεων αλλά και Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Να παρουσιάζουν προσφορές σε ειδικό χώρο Προσφορών, στην Τουριστική Πύλη, ώστε να προσελκύουν περισσότερους αγοραστές και επισκέπτες
Ενώ πολύ σύντομα θα μπορούν και:
Οι επιχειρήσεις με Δραστηριότητες, Ενοικιάσεις, Ταξίδια κ.ά. να πωλούν online στο ελληνικό και διεθνές τουριστικό κοινό μέσω ειδικής καινοτόμας πλατφόρμας online πωλήσεων.
Κατά την διάρκεια της αυριανής Παρουσίασης θα απαντηθούν όλα τα σχετικά ερωτήματα, όπως:
Πώς μπορώ να διαχειριστώ την προβολή της Επιχείρησής μου;
Πώς μπορώ να δέχομαι on-line κρατήσεις από το filoxeno.com;
Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό, όπως: Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Αγροτουριστικά, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, Clubs, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Μηχανών και Σκαφών, Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία, Δραστηριοτήτων Ιστιοπλοΐας, Αναρρίχησης, Ιππασίας, Παραγωγής Τοπικών ή/και Παραδοσιακών Προϊόντων (καλλιτεχνικών, τροφίμων, ποτών, κλπ.).
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων καλεί όλες τις σχετικές Επιχειρήσεις, να εκμεταλλευτούν αυτήν την μεγάλη ευκαιρία που τους προσφέρει για την ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ!
Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες  και να παραστούν στην Κεντρική Εκδήλωσή μας την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5ε) στα Ιωάννινα, όπου θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλες οι νέες δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στις Επιχειρήσεις-Μέλη του για τον Τουρισμό. Φυσικά, η Εκδήλωση είναι ελεύθερη και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τέλος, η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Επιπλωμένων Διαμερισμάτων Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο», του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Ιωαννίνων και της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Ηπείρου «Ο Ξένιος Ζεύς», τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεργασία τους.