Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ίδρυση ΚΔΑΠ ΑμΕΑ ζητά ο Σύλλογος Γονέων Ιωαννίνων

Η Ένωση Γονέων του Δήμου Ιωαννιτών έχει τονίσει κατά το παρελθόν, την ανάγκη  ίδρυσης και λειτουργίας από τον Δήμο ΚΔΑΠ για τα ΑμΕΑ. Για το σκοπό αυτό συναντήθηκε με τους αρμόδιους, εξέδωσε ανακοινώσεις και επανειλημμένα ζήτησε να τεθεί στο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και να λάβουν σχετική απόφαση.
"Παρά τις προσπάθειές μας και ενώ...
έχουν παρέλθει μήνες, το θέμα δεν τέθηκε ακόμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε έχουμε ενημερωθεί για το αν και πότε προτίθεται ο Πρόεδρος να το θέσει. Μπροστά σε αυτή τη στάση της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, οι γονείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο ζητάμε, αξιοποιώντας την διάταξη του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, να τεθεί το αίτημά μας για ίδρυση ΚΔΑΠ ΑμΕΑ σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε τους Δημοτικούς Συμβούλους για τους λόγους και την αναγκαιότητα υλοποίησης αυτής της πρότασης. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση.

Όποιος δεν μπορεί να υπογράψει στις χειρόγραφες καταστάσεις που υπάρχουν σε σχολεία και διάφορα σημεία της πόλης, μπορεί να συμπληρώσει ηλεκτρονική φόρμα αποδοχής του αιτήματος στην κάτωθι διεύθυνση:

*Υπενθυμίζουμε ότι χρειάζεται η ύπαρξη λογαριασμού στην google για αν μπορέσει να την συμπληρώσει κάποιος."