Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ημερίδα Παρουσίασης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και Βιβλιογραφικών Εργασιών

Σας γνωρίζουμε ότι το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αγροχημεία- Εφαρμογές στη Ζωική και Φυτική Παραγωγή/ Φαρμακευτικά Φυτά» διοργανώνει Ημερίδα Παρουσίασης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και Βιβλιογραφικών Εργασιών των Αποφοίτων και Μεταπτυχιακών
Φοιτητών του Προγράμματος, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2016, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τα Τμήματα Χημείας και Βιολογικών...
Εφαρμογών & Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου έχουν κατορθώσει μέσα από το ΔΠΜΣ να παρέχουν υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακές σπουδές, με εξειδίκευση στις σύγχρονες εξελίξεις της αγροχημείας, των βιολογικών φαρμακευτικών φυτών και στην ανάπτυξη τεχνικών και μεθοδολογιών καλλιεργειών φιλικών προς το περιβάλλον.


Βασική επιδίωξη της Ημερίδας είναι η ανάδειξη των αποτελεσμάτων των ερευνητικών εργασιών, τα οποία θα επιτρέψουν τη διερεύνηση συνεργασιών σε θέματα ελέγχου ρύπανσης και προστασίας περιβάλλοντος, ζωικής - φυτικής παραγωγής και φαρμακευτικών φυτών.