Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Που θα κοπεί το ρεύμα την Τρίτη και την Τετάρτη

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
1) Την Τρίτη 06-06-2017:...
 Α) Από ώρα 08:15 πμ έως 12:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : περιοχή Αμπελιάς πέριξ αντλιοστασίου ΣΥΔΚΛΙ.

2) Την Τετάρτη 07-06-2017:
Α) Από ώρα 08:15 πμ έως 11:00 πμ στις παρακάτω περιοχές : Επί της παλιάς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας πέριξ των επιχειρήσεων S/M ΕΝΑ, ασημουργείο Παπαδόπουλου, μάρμαρα Μπέρτζιου, πρατηρίων υγρών καυσίμων Μπαράτσα & ΒΡ και του φαρμακείου έναντι των πρατηρίων, κόμβος Καρδαμιτσίων και οι επιχειρήσεις πέριξ της πλατείας Καρδαμιτσίων, πέριξ επιχειρήσεων πλακάκια Μερέκος, ξενοδοχείο «ΑΝΝΑ».
Β) Από ώρα 11:30 πμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : οδός Αρχ. Μακαρίου από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έως το πρατήριο υγρών καυσίμων Διαμάντη, Κύργιου, Γοργοποτάμου, Χρ. Κάτσαρη πέριξ της συμβολής με Κύργιου.
Γ) Από ώρα 13:30 μμ έως 14:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Ανατολή στις οδούς Ακαδημίας, Πλάστηρα και παρόδους.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.