Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της "Στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης" της ΕΛΕΠΑΠ

Παρουσία πλήθους κόσμου και των τοπικών Αρχών πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή η παράδοση  της "Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης"της ΕΛΕΠΑΠ, οι οποίες κατασκευάστηκαν στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων με χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος  "Ήπειρος 2014-2020".
"Να  είμαστε καλά να κάνουμε το καλό "  σημείωσε η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ  κ. Ν. Μπέγκα και υπογράμμισε ότι...
ξεκινά ένα νέο έργο  το οποίο όλοι είναι έτοιμοι να  εκμεταλλευτούν δημιουργικά .
7 κατοικίες έτοιμες να υποδεχθούν άτομα με αναπηρία 
Κατασκευάστηκαν επτά κατοικίες των τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων η μία θα χρησιμοποιηθεί για βραχεία παραμονή ατόμων με αναπηρία και ένα κοινόχρηστο κτήριο το οποίο θα λειτουργεί ως κέντρο ημερήσιας φροντίδας, απασχόλησης και ψυχαγωγίας για τους ενοίκους και εξωτερικά άτομα με αναπηρία.


Στο μεγάλο, σημαντικό και γεμάτο αγάπη έργο της ΕΛΕΠΑΠ αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους ο  Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης,  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μπέγκας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Καψάλης . Βαθιά συγκινημένη στην ομιλία της  η κ. Μπέγκα , αφού έκανε μια σύντομη αναφορά την ιστορία της δημιουργίας της ΕΛΕΠΑΠ, ακολούθως ευχαρίστησε όλους όσοι συνέλαβαν στο τεράστιο έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ. 
Ακολούθησε ξενάγηση  του κόσμου στις ολοκαίνουργες 7  ανεξάρτητες κατοικίες που είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν άτομα με αναπηρία.