Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με αυτά έγιναν στο ΣΕΦ και δεν έδειξε το συνδρομητικό κανάλι που έβαλε ...διαφημίσεις

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής 2016-2017 μέσα στο ΣΕΦ με 51-66
Την ώρα που έγινε ο κακός χαμός στο ΣΕΦ, το συνδρομητικό κανάλι έβαλε διαφημίσεις και οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να δουν τι ακριβώς συνέβη στο παρκέ. Στο ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω δείτε βίντεο τι συνέβη όταν το συνδρομητικό κανάλι έβαλε διαφημίσεις... 
Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός επικράτησε δίκαια χθες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 51-66 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Εκκενώθηκε το γήπεδο στο 1:56 πριν το τέλος της...
αναμέτρησης.
Ο Παναθηναϊκός μιμήθηκε τη σεζόν 1998-99 και με πολύ πιο εύκολο τρόπο νίκησε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (51-66) κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας. Οι Πειραιώτες έπαιξαν πολύ άσχημο μπάσκετ ειδικά στην επίθεσή τους και δε μπόρεσαν να ελέγξουν το άγχος τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σχεδόν άριστα, βρήκαν ρυθμό πίσω από τα 6.75 (10 εύστοχα) και νίκησαν δίκαια. Ο πέμπτος τελικός δε ολοκληρώθηκε ποτέ αφού 1:54 πριν το τέλος σωρεία αντικειμένων, καπνογόνων και δυναμιτάκια έπεσαν στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε παίζοντας ορθόδοξο μπάσκετ, ακούμπησε τη μπάλα στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και εν συνεχεία βρίσκοντας τους σωστούς διαδρόμους πάσας βρήκε 3/3 τρίποντα (Παπανικολάου, δύο ο Μάντζαρης) και προηγήθηκε με 11-3 (4’). Οι «πράσινοι» στο ίδιο διάστημα έπαιζαν μονοδιάστατα (1/6τρ.) κάτι το οποίο άλλαξε η είσοδος του Γιάννη Μπουρούση κι έτσι μείωσαν σε 11-10 (7’).
Στην δεύτερη περίοδο ο Νικ Καλάθης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την αδιαφορία του Έρικ Γκριν στην άμυνα και βάζοντας 9 πόντους σε διάστημα πέντε λεπτών έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 21-25, (15’). Οι γηπεδούχοι στην επίθεση δεν έβρισκαν λύσεις, ήταν αρκετά στατικοί και με τρίποντο του Αντώνη Φώτση η διαφορά πήγε στο +7 (23-30, 17’) και λίγο αργότερα ο Κέι Σι Ρίβερς τον μιμήθηκε για το 23-34 (19’).
Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με δύο άστοχα ανενόχλητα σουτ τριών πόντων από τους Πειραιώτες, στοιχείο το οποίο πρόσθεσε ακόμη περισσότερο άγχος. Ειδικά από τη στιγμή που στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Παναθηναϊκός έπαιζε πολύ καλά κι έτσι με τρίποντα από Καλάθη, Τζέιμς και Γκέιμπριελ βρέθηκε στο +20 (27-47, 25’). Ο Ολυμπιακός είχε κολλήσει στην επίθεση, οι παίκτες του έχαναν ακόμη και τις βολές.. Παρ΄ όλα αυτά μείωσαν σε 34-49, όμως πέντε σερί πόντοι του Νίκου Παππάς και ισάριθμα λάθη του Γκριν η διαφορά πήγε πάλι στους 19 πόντους (34-55, 29’).
Ο Δημήτρης Αγραβάνης με 2/2 τρίποντα προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης, ωστόσο παρά το αρχικό πατατράκ των φιλοξενούμενων, διατήρησαν την ηρεμία τους και βρίσκοντας μακρινά σουτ δεν κινδύνεψαν. Με 1:56 να μένει το ΣΕΦ (49-66) μετατράπηκε σε πεδίο γεμάτο δυναμιτάκια, καπνογόνα κι αντικείμενα με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί. Απολύτως φυσιολογικά οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου και όταν το ΣΕΦ άδειασε μετά από περίπου μισή ώρα, συνεχίστηκε ο αγώνας με διαδικαστικό καθαρά χαρακτήρα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη όταν το συνδρομητικό κανάλι έβαλε ...διαφημίσεις