Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Την πρώτη πτήση από Δανία υποδέχθηκε το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων

Αλλά με υπερβολικούς πανηγυρισμούς, τσολιαδάκια, χορούς και πανηγύρια
Την πρώτη πτήση τσάρτερ από την Κοπεγχάγη υποδέχτηκε σήμερα το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Συνολικά 180 επιβάτες του μεγάλου σκανδιναβικού τουριστικού οργανισμού Apollo Travel Group έφτασαν στα Γιάννενα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι με το Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου να τους καλωσορίζουν με τελετή υποδοχής. Υπερβολές, όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά αρκετοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τσολιαδάκια, χοροί και πανηγύρια... “Ντου γιου λάικ φροϊλάιν δε Γκρής”».
Οι Σκανδιναβοί τουρίστες πριν αναχωρήσουν για Αγ. Σαράντα κλπ, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν...
τοπικά προϊόντα, κρασιά, γλυκά κ.α. ενώ διασκέδασαν με την παράσταση που έδωσε γι’ αυτούς το Τμήμα Παραδοσιακών χωρών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων καλωσόρισε τους επιβάτες της πτήσης και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην Ήπειρο.
«Σας ευχόμαστε μια καλή διαμονή στην Ήπειρο η οποία εκτός από την υπέροχη ακτογραμμή έχει και μια σπουδαία ενδοχώρα την οποία σας προσκαλούμε να την ανακαλύψετε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Οι κλαρινογαμπροί...
Η αποθέωση του κίτς και της ξεφτίλας τα όσα διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.
Οι Σκανδιναβοί που κατέβαιναν απο το αεροσκάφος της " Apollo" δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς συνέβαινε. Έβλεπαν κάποιους “περίεργους” τύπους να μιλάνε στα μικρόφωνα, κάποιους άλλους να στέκονται καμαρωτοί - κλαρινογαμπροί κι άλλους να χορεύουν…