Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Έγινε στα Γιάννενα η συνέλευση της ΕΣΗΕΠΗΝ

Στα Γιάννενα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, η τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου-Ηπείρου και Νήσων. Την Κυριακή, έγινε και η τακτική συνέλευση του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης της ΕΣΗΕΠΗΝ, στην ίδια πόλη. Οι εργασίες των δύο συνελεύσεων, πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας.
Συμμετείχαν γύρω στα διακόσια (200) μέλη. Τους επαγγελματίες δημοσιογράφους της Ένωσης, απασχόλησαν όλα τα…
καυτά θέματα του κλάδου. Συζητήθηκαν ζητήματα, όπως η κατάργηση του αγγελιοσήμου, ο νέος πιθανός πόρος, το μέλλον του ΕΦΚΑ, των Ταμείων Επικούρησης, το ζήτημα της ανεργίας και της μακροχρόνιας ανεργίας, το θέμα του νέου εργοδοτικού τοπίου, το ζήτημα της διαφήμισης.

Εξετάστηκαν θέματα που έχουν σχέση με το νομοθετικό πλαίσιο και το νέο σχέδιο νόμου που έρχεται για τον Περιφερειακό Τύπο. Η συνέλευση ασχολήθηκε και με ζητήματα που έχουν σχέση με την ΠΟΕΣΥ. Ειδική αναφορά έγινε και στα δημόσια περιφερειακά Μέσα.
Όλοι οι δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία, να επισκεφθούν διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων και να θαυμάσουν από κοντά, όλα αυτά, που κάνουν τα Γιάννενα να ξεχωρίζουν.