Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο ο Τσιούρης στο Βερολίνο

Ο αθλητής με αναπηρία όρασης του Πύρρου Ιωαννίνων μαζί με τον προπονητή του συλλόγου Σταύρο Στραγάλη και συνοδό-αθλητή τον Ανδρέα Στεργίου συμμετείχαν στο διεθνές μίτινγκ στίβου στο Βερολίνο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100 m και το χάλκινο στο άλμα εις μήκος.  
"Ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει του παγκοσμίου...
πρωταθλήματος στίβου που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο τον προσεχή Ιούλιο" δήλωσε ο Χρήστος Τσιούρης και συνέχισε :"  Η πρόκριση για πρώτη φορά σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα   έρχεται να επιβραβεύσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί με τον προπονητή μου κ. Στραγάλη στο άλμα εις μήκος από το 2014".

Όσον αφορά το χρυσό στα 100μ:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι εγώ κι ο Αντρέας γιατί δουλεύαμε γι' αυτό αρκετό καιρό... Μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη στον τελικό και το πετύχαμε... Κάναμε μία καλή κούρσα αλλά ο δυνατός κόντρα άνεμος δεν μας επέτρεψε να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας... Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Κώστα Λώλη που είχε υπό την επίβλεψη του την προετοιμασία μας όπως και στους Γιάννη Σταματελόπουλο, Αλέξανδρο Λυγούρα και Χρήστο Θάνο για την πολύτιμη βοήθεια τους.”