Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας του Δήμου Ζίτσας απόλαυσαν οι κρατούμενοι των φυλακών Σταυρακίου

Απέστειλαν δημόσια ευχαριστήρια επιστολή προς το δήμαρχο κ. Μιχ. Πλιάκο και την αντιδήμαρχο κ. Γιάννα Γεωργούλη
“Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Ζίτσας, κ. Πλιάκο και την Αντιδήμαρχο, κ. Γεωργούλη, για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση “Ράφτης Κυριών¨του Ζωρζ Φεντώ από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας “ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ” την 22-6-2017 και ώρα 19.00.
Οι κρατούμενοι του Κ.Κ.Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να περάσουν δύο ώρες αναψυχής που τους απομάκρυναν από την πραγματικότητα της φυλακής και τους βοήθησαν να...
ξεχάσουν τα προβλήματά τους και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσής τους. Απόλαυσαν πραγματικά την παράσταση και επιπλέον ένιωσαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα τους και τους συμπαραστέκονται.Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ηθοποιούς, αλλά και όλους τους συντελεστές και τους τεχνικούς, διότι χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της παράστασης. Μας προσφέρατε ένα απόγευμα ψυχαγωγικό και συγκινητικό που θα μείνει αξέχαστο στις καρδιές όλων μας.Η εδώ παρουσία σας μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και μας επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για το συνάνθρωπό τους και προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους με όποιον τρόπο μπορούν.

Η Προϊστ. Δ/νσης του Κ.Κ.Ιωαννίνων
Αγαπητού Ελένη