Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη στελεχών της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων στο Εμπορικό Επιμελητήριο

«Στόχος η μείωση της φορολογίας, καλύτερο κράτος, δουλειές για τους πολλούς»
Επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων πραγματοποίησαν ο Τομέας Δράσης Οικονομίας και ο Τομέας Δράσης Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μήτσης, έκανε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της πόλης και του νομού.
Τόσο ο πρόεδρος Σπύρος Βασιλείου, όσο ο τομεάρχης Οικονομίας Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης και ο τομεάρχης Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Στέργιος Ταλάρης, διαβεβαίωσαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την απαρέγκλιτη και ειλικρινή διάθεση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων να συνδράμει κατά...
το μέγιστο δυνατό στις πρωτοβουλίες του θεσμικού φορέα και στις εισηγήσεις του που συνδράμουν στην βελτίωση των συνθηκών του επιχειρείν και που αποβαίνουν πάντα προς όφελος της Κοινωνίας.

"Η ανάκαμψη και εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και της οικονομίας μας εν γένει αποτελούν κύριο μέλημα όλων μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα είναι σταθερά στο πλευρό των δοκιμαζόμενων εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών που τόσο έχουν δοκιμαστεί από αυτή την άνευ προηγουμένου κρίση.
Τέλος, συζητήθηκε και η νέα πρωτοβουλία της Νέα Δημοκρατίας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς φορείς και φέρει την ονομασία “λύσεις χωρίς κόστος”, ο κ. Μήτσης δεσμεύτηκε να συνεργαστεί και να βοηθήσει στην καταγραφή των προβλημάτων αλλά και στον εντοπισμό των πιθανών λύσεων που δε θα επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο. Ο Στόχος είναι κοινός, μείωση φορολογίας, καλύτερο κράτος, δουλειές για τους πολλούς!