Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Αποκαλυπτικό στην TV για τα ζητήματα στην τοπική ΝΔ το μέλος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και Πρόεδρος της ΝΔ Κόνιτσας Ζώης Πανταζής

(ΒΙΝΤΕΟ) Ζ. Πανταζής: «Σήμερα βγάζεις είδηση, εμείς τα εκλεγμένα στελέχη, αυτά τα ανταμώματα του κ. Νέζη δεν τα επικροτούμε...»
Μιλώντας όπως συνηθίζει έξω από τα δόντια και αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, το μέλος της και πρόεδρος της ΝΔ Κόνιτσας Ζώης Πανταζής τόνισε «Γίνονται και λάθη. Η προχθεσινή επίσκεψη (του κ. Νέζη) –και το είπαμε χθες το βράδυ- ήταν λάθος. Αυτά τα παρασκήνια αν βγάλει από το σακάκι της η Νέα Δημοκρατία...» (εδώ).
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε τα τεκταινόμενα στη ΝΟΔΕ ο πολύπειρος δημοσιογράφος και εκδότης της τοπικής εφημερίδας “Νέα της Ηπείρου”, κατά την παρουσία του στην εκπομπή “Βήμα στον Πολίτη” της έγκυρης δημοσιογράφου Βίλιαν Στασινού.
Με την ευθύτητα και την εμπειρία που τον διακρίνει τόσο από τη δημοσιογραφική του πορεία, όσο και από τις δεκαετίες που είναι πρόεδρος της ΝΔ Κόνιτσας, αποκάλυψε «Πήρα προχτές τηλέφωνο τον κ. Νέζη, του είπα...

ποιος είμαι και του είπα “έκανες ένα μεγάλο λάθος, μη το ξανακάνεις αυτό γιατί θα αγριεύσει η βάση του κάθε Νομού …εσύ δεν είσαι Νέα Δημοκρατία κύριε, εσύ είσαι διασπαστικό στοιχείο και παράγοντας διχασμού” και ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί θα είναι έγκλημα από την πλευρά σας» (εδώ), αναφερόμενος σε συγκεκριμένες πρόσφατες επαφές του διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα.

Ως μέλος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και κυρίως ως άνθρωπος που μιλάει απλά, λαϊκά και έξω από τα δόντια χωρίς να μασάει τα λόγια του, γνωρίζοντας “το χνώτο” του απλού νεοδημοκράτη ο Ζώης Πανταζής –του οποίου σημειωτέον οι εμφανίσεις έχουν τεράστια τηλεθέαση- συνέχισε για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και τους φιλοδοξούντες να μετάσχουν σε αυτά αναφέροντας «Εδώ γίνεται το “έλα να δεις”...» (εδώ)

Αστροναύτης...
Και λίγο μετά «Γιαννιώτες, εσείς που φιλοδοξείτε να είστε στο ψηφοδέλτιο ματαιοπονείτε εάν πηγαίνετε με το βαλιτσάκι στα χέρια και γράφετε μέσα, …τι δεν είστε, αστροναύτης μοναχά δε γράφετε…». (εδώ)

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Ένας μάλιστα ενώ είναι πολιτικός μηχανικός γράφει ότι “έχω και γνώσεις για τα οικονομικά”, δε σε φτάνει που είσαι πολιτικός μηχανικός, έβαλες και την τσόντα;» (εδώ).

Ο κ. Πανταζής δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της τον πρόεδρο κ. Σπ. Βασιλείου και βέβαια συμπορεύεται σταθερά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι η μακρά Νεοδημοκρατική διαδρομή του κ. Ζώη Πανταζή συνεχίζεται, καθώς ο γιος του, ο αξιόλογος δικηγόρος Φώτης Πανταζής είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος της ΝΔ στα Ιωάννινα και είναι μαζί στην κεντρική Νέα Δημοκρατία με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Παρακολουθείστε όλο το 12λεπτο ΒΙΝΤΕΟ με τον Ζώη Πανταζή: