Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Άλλαξε όψη!!! Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λιμνοπούλας

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Σπύρος Πάικας αποδεικνύεται άνθρωπος των έργων κατά κοινή ομολογία 
Άλλαξε η όψη, με την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα, του γηπέδου ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας. Και γενικά συνολικά σε όλους τους χώρους του ΠΕΑΚΙ εκτελούνται έργα και αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα Γιάννενα, που δείχνει έμπρακτα και την αποτελεσματικότητα του προέδρου κ. Σπ. Πάικα και  της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, η οποία παρουσιάζει σημαντικότατο έργο ουσίας, συγκριτικά με την προηγούμενη του κ. Γ. Σουκουβέλου.
Ως επόμενα βήματα σύμφωνα με...
δηλώσεις του κ. Πάικα είναι ο ηλεκτροφωτισμός αλλά και η συντήρηση των αποδυτηρίων στη Λιμνοπούλα εκεί ώστε να είναι πιο λειτουργικός και οργανωμένος ο χώρος και το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» όπου στόχος είναι να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί σημαντικά και ουσιαστικά η εικόνα του γηπέδου.

Ήδη με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία που εκτελούν την εργολαβία της τοποθέτησης του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λιμνοπούλας. Έχοντας ολοκληρώσει την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, τα συνεργεία πέρασαν στη φάση της ρίψης και της τοποθέτησης του καουτσούκ στην επιφάνεια του πλαστικού γκαζόν.
Μέχρι τις 10 Ιουνίου οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο γήπεδο που θα παρέχει αναβαθμισμένες ποδοσφαιρικές υπηρεσίες, που πάνω απ' όλα δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για τους αγωνιζόμενους αθλητές της περιοχής.
Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 230.000 ευρώ και είναι ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη παρέμβαση στο αθλητικό συγκρότημα.