Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τελετή Βράβευσης των αθλητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε για πρώτη φορά να τιμήσει τους αθλητές του, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τις έννοιες της Παιδείας και του Αθλητισμού.
"Είμαστε υπερήφανοι που οι φοιτητές μας μέσα από τις διακρίσεις τους σε μεγάλους αγώνες πρόβαλαν έμμεσα με την ιδιότητά τους και το Πανεπιστήμιο  Ιωαννίνων.
Στους φοιτητές που θα τιμηθούν...
συμπεριλαμβάνονται αθλητές με συμμετοχές και διακρίσεις σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης, υπάρχει φοιτήτρια από την κατηγορία των ΑμεΑ, που κατέλαβε την πέμπτη θέση στην Παραολυμπιάδα του Ρίο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι κατά τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιό μας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη έλλειψη που υπάρχει σε αθλητικούς χώρους, διαθέτει το Γυμναστήριό του σε τοπικούς αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.
Καλούμε, κατά συνέπεια, τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, τους προπονητές των αθλητών - φοιτητών, τους γονείς, συγγενείς και φίλους των φοιτητών μας, αλλά και όλους τους Γιαννιώτες να έρθουν στη σεμνή εκδήλωση που διοργανώνουμε την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου «Γεώργιος Μυλωνάς», για να χειροκροτήσουμε και να καμαρώσουμε τους αθλητές μας."