Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Νέα επιτυχία του Νικηφόρου στο τζούντο

Μεγάλη επιτυχία για μία ακόμη φορά από τους αθλητές του Νικηφόρου στο διεθνές τουρνουά του Αμυνταίου με τη συμμετοχή δώδεκα χωρών από τη Βαλκανική Χερσόνησο και της πρώην σοβιετικής ένωσης. 
Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Αμυνταίου διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή συλλόγων από δώδεκα χώρες. Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, τρία χρυσά, δύο ασημένια, τρία χάλκινα και...
ακόμη ένα χάλκινο με τον Σύριο πρόσφυγα Τάρεκ Νανάι στην κατηγορία των 81 κιλών των Ανδρών. 
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Αϊβατίδης Κωνσταντίνος στα 45 κιλά των Τζούνιορ Α, η Βρακά Αναστασια στα 45 κιλά των Τζούνιορ Α, και η Τασιοπούλου Αννίτα στα 48 κιλά των Κορασίδων Β. Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι: Ευθυμίου Κωνσταντίνος στα 48 κιλά των Τζούνιορ Α, και η Μπέλλου Μελίνα στα 36 κιλά των Κορασίδων Β. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αγέλη Μαρίνα στα 57 κιλά των Νεανίδων, η Γιαννάκη Χριστίνα στα 39 κιλά των Τζούνιορ Α, και ο Κύρκος Χρυσοβαλάντης στα 48 κιλά των Τζούνιορ Α. 
Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι τρανταχτές απουσίες των πρωταθλητών του συλλόγου (Γεωργούλα Πέτρου, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνου και Ζώτου Βαλεντίνης) στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαρτίου, φάνηκε ότι, η νέα φουρνιά των αθλητών και αθλητριών μας μπαίνει πολύ δυναμικά στο αγωνιστικό τζούντο και δείχνει να τα καταφέρνει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν και προσπάθησαν σε αυτούς τους αγώνες.