Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Σεμινάριο σωματικής έκφρασης με τον Σίμωνα Πάτροκλο

Το Politheatro διοργανώνει διήμερο σεμινάριο σωματικής έκφρασης-κινησιολογικού-χορευτικού αυτοσχεδιασμού-μάσκας προσώπου, υπό την καθοδήγηση του Σίμωνα Πάτροκλου.
Ο Σίμων Πάτροκλος έχει τριαντάχρονη διδακτική πείρα. Μέχρι και σήμερα έχει διδάξει ανελλιπώς σε αρκετές δραματικές σχολές της Αθήνας· αυτή τη στιγμή...
διδάσκει στις σχολές: Αγίας Βαρβάρας – «Ιάκωβος Καμπανέλλης» χορό και κίνηση, «Πρόβα» Μαίρης Ραζή χορό και κίνηση, και Vocal Studio της Αρετής Τοπουζίδου φωνή, τραγούδι, διδασκαλία, εκφραστικότητα στο τραγούδι, χορό και κίνηση. Έχει συνεργαστεί ως χορευτής, ηθοποιός, χορογράφος - κινησιολόγος και σκηνοθέτης με το Εθνικό Θέατρο, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Χίου και το Ελεύθερο Θέατρο σε πάνω από 70 παραγωγές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου. Απευθύνεται σε ανθρώπους που μαθητεύουν στο Θέατρο, στο θεατρικό παιχνίδι, στον Χορό· επίσης σε εκπαιδευτικούς, σε φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών και σε υποψήφιους σπουδαστές Δραματικών Σχολών και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με αυτά τα πεδία.
Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 1/4 & 2/4
─ Ώρες: 2μμ-7μμ
─ Κόστος: 45 ευρώ (40 ευρώ για μαθητές & φοιτητές)
─ Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Δημάρχου Ιωαννίδη 4 
─ Υπέυθυνος διδασκαλίας: Σίμων Πάτροκλος
─ Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. 2651022995 | 6955416236 ηλεκτρονικά στο politheatro2@gmail.com και στη σελίδα μας στο facebook Politheatro Ioannina 
─ Θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου