Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Μνήμες» στο Αρχοντικό Μίσιου

Τέσσερις καλλιτέχνες παρουσιάζουν ο καθένας με τη δική του ματιά και το έργο του, τα πρόσωπα, τις φωνές και τα βιώματα ανθρώπων του μόχθου, ανθρώπων της καθημερινότητας, ανθρώπων του παρελθόντος απώτερου και πρόσφατου στην προσπάθειά τους για επιβίωση.
Το απόγευμα της...
Δευτέρας στον ισόγειο χώρο του Αρχοντικού Μίσιου η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών

Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δυτικής Μακεδονίας εγκαινίασε την έκθεση με τίτλο «Μνήμες».
Σε αυτήν προβάλλονται έργα του φωτογράφου Βαγγέλη Γιωτόπουλου, του γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη, της εικαστικού Έφης Σταύρου και της συγγραφέως Γεωργίας Σκοπούλη.
Το καλωσόρισμα στην τελετή των εγκαινίων έγινε από τον προϊστάμενο της υπηρεσίες κ. Κασκάνη ενώ για την ιδέα και τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η έκθεση μίλησε η Βασιλική Νικολάου, υπεύθυνη για τη διοργάνωση και την επιμέλεια της έκθεσης.
Αποσπάσματα από το βιβλίο της Γεωργίας Σκοπούλη με τίτλο «Αυτές που γίναν ένα με τη γη» διάβασε ο Θεοχάρης Αθανασιάδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο, με μουσικές μελωδίες από παιδική χορωδία.
Η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι τις 23 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι από 09:00 – 14:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής και από 18:00 – 21:00 για σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου και για την Τετάρτη 19 Απριλίου.