Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Διαμάχες και πονοκέφαλους στη ΝΔ προκαλεί η συγκρότηση σε σώμα του ΤΕΕ Ηπείρου

(ΒΙΝΤΕΟ) Πως αντέδρασε όταν έμαθε ζωντανά στον αέρα από τον Παν. Μπούρχα την πρόταση για διαγραφή!!! Με [εξάμηνη;] διαγραφή από τη ΝΔ απειλείται ο Γεν. Γραμματέας του ΤΕΕ Αλέξ. Λάμπρου
Νέο, εξαιρετικά σοβαρό μέτωπο ανοίγει στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την πρόσφατη (κατά την Παρασκευή 7 Απριλίου) εκλογή προεδρείου στη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου.
Η διαμάχη των επικεφαλής των δύο Νεοδημοκρατικών παρατάξεων στο ΤΕΕ Ηπείρου (κεντρικά είχαν κατέβει ενιαία), του Γιάννη Τσίγκρου της “Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών” και του Αλέξανδρου Λάμπρου της “Διάδρασης”, φέρνει “φουσκοθαλασσιές” στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, μετά από αίτημα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, κάλεσε σε απολογία τον επικεφαλής της “Διάδρασης” Αλέξανδρο Λάμπρου με το ερώτημα της διαγραφής του από μέλος της ΝΔ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο κ. Λάμπρου «απειλείται» μάλλον με εξάμηνη διαγραφή, επειδή...
μετείχε στη συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΤΕΕ Ηπείρου (εδώ), όπου εξελέγη ο Πρόεδρος (Γιάννης Λυκοτραφίτης) και ο Αντιπρόεδρος (Γιώργος Παππάς) με συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, αν και η παράταξή του κ. Λάμπρου απείχε από την ψηφοφορία για εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου, εντούτοις ακολούθως υπέβαλλε υποψηφιότητα για τη θέση του Γεν. Γραμματέα όπου και εκλέχτηκε, αλλά και τον ψήφισαν και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που –όπως φαίνεται- η ΝΔ θεωρεί προϊόν προσυνεννόησης, εξ ού και η σε απολογία κλήση του.

Τα ονόματα
Συνακόλουθα με την κόντρα των δύο επικεφαλής, εμπλέκονται και οι 59 υποψήφιοι στα δύο ψηφοδέλτια (τα ονόματα ΕΔΩ) και το ζήτημα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, γεγονός που φέρνει ισχυρούς τριγμούς στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και έντονη εσωστρέφεια.

Το έμαθε ζωντανά στο αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ιδιαίτερη ήταν όπως φάνηκε η έκπληξη του κ. Αλεξ. Λάμπρου, όταν ζωντανά στον αέρα, την ώρα που ήταν στο studio του EPIRUS TV1, στο δελτίο ειδήσεων και ο δημοσιογράφος κ. Παν. Μπούρχας του το είπε Live!!! Όμως ομολογουμένως ο κ. Λάμπρου παρά τον αιφνιδιασμό του είχε καλή διαχείριση και αντίδραση…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ