Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Οι ξενοδόχοι της Πρέβεζας εκπαιδεύονται στις πρώτες βοήθειες

Σήμερα Σάββατο, από το πρωί (ώρα 08:45) στο ξενοδοχείο Margarona Royal, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Τομέας Πρέβεζας στο πλαίσιο κατάρτισης και προετοιμασίας των Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων για ενημέρωση στις...
πρώτες βοήθειες.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο κρίνεται υψίστης σημασίας διότι υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε αντιμέτωποι σε ένα έκτακτο περιστατικό στην επιχείρησή μας , είτε αυτή λέγεται εστιατόριο , είτε πισίνα , είτε στην παραλία όπου έχουμε την ευθύνη. Αλλά είναι χρήσιμο και σημαντικό επίσης διότι όλοι έχουμε οικογένειες και σε ένα επείγον περιστατικό ο χρόνος είναι πολύτιμος για να σωθεί μια ζωή. Κλήθηκαν όλοι οι Ξενοδόχοι , επίσης η Ομποσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων καθώς επίσης και ο Σύλλογος Εστιατόρων, Καφεπωλών και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να συμμετέχουν.
Το Σεμινάριο είναι Δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση σε επείγουσες καταστάσεις – αρχική εκτίμηση – αντιμετώπιση (τραύμα, παθολογικά, ΚΑΡΠΑ, AED, απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα, θέση ασφαλείας).