Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Και άλλες αφιερώσεις, από την κ. Σιάση αυτή τη φορά! “Κακό κουσούρι” με τις αφιερώσεις έχουν στη ΝΟΔΕ…

Και από την Τομεάρχη Παιδείας κ. Σιάση αφιερώσεις, μετά την τομεάρχη Ιωαννίνων που καρατομήθηκε “λόγω αφιερώσεων”
Φαίνεται ότι τα ευτράπελα, που αποδεικνύουν ότι η μικροπολιτική ζει και βασιλεύει στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων δεν έχουν σταματημό... Τα κορυφαία όλων είναι τα αυτόγραφα κυριών της ΝΔ και δη τομεαρχών!
Βιβλία που μοιράστηκαν σε εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ, εκ των οποίων τα περισσότερα αποτελούσαν μάλιστα δωρεές φορέων, υπογράφηκαν από τις τομεάρχισες της Νέας Δημοκρατίας, την Παιδείας κ. Ελ. Σιάση και την...
Ιωαννίνων κ. Μ. Μουρατίδου.

Πως ένας συγγραφέας γράφει «αφιέρωση»... Το ίδιο έκαναν λοιπόν και οι συγκεκριμένες κυρίες...
Γράφονταν αφιερώσεις στα αλφαβητάρια, στα παραμύθια και στα υπόλοιπα βιβλία και έβαζαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους!!!
Έτσι μετά από πρόσφατη αποκάλυψη του site epiruspost.gr για τις αφιερώσεις της μίας εκ των δύο (της κ. Μουρατίδου) η οποία προκάλεσε την αυθημερόν αντίδραση της κεντρικής ΝΔ και την …κατατόμησή της, σήμερα το epirusin φέρνει στο φως και αντίστοιχες αφιερώσεις και άλλης τομεάρχου, της τομεάρχη Παιδείας της ΝΟΔΕ κ. Ελ. Σιάση.
Αυτονόητη αναμένεται να είναι πάλι η αντίδραση της ΝΔ με καρατόμηση και της κ. Σιάση αφού δεν θα μπορούσε να έχει η ΝΔ δύο μέτρα και δύο σταθμά, όμως από αυτά τα μικρά, την αποθέωση της μικροπολιτικής στα παιδικά βιβλία, καταλαβαίνει ο καθένας ότι δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον τόπο!
Υ.Γ. Δύσκολο φαίνεται να έδωσε η κ. Σιάση στο epiruspost (κλικ εδώ) και (εδώ) τις φωτογραφίες με τις αφιερώσεις της κ. Μουρατίδου, αφού και η ίδια έκανε. Και φαίνεται ότι τις έδωσε κάποιος(α) άλλος(η). Λογικό δεν είναι; Άρα τις έδωσε…

Μεταφέρουμε μέρος όσων γράφτηκαν χθες (κλικ εδώ) για το θέμα αυτό που αναφέρονταν στην ανάρτηση του epiruspost.gr 
Ποιός(ά) "κάρφωσε" στο site; - Οι ντέτεκτιβ και τα πορίσματά τους…
Έτσι το κύριο ζήτημα που απασχολούσε την τοπική ΝΔ δεν ήταν άλλο από το «Ποιος ή ποια "κάρφωσε" στο site και φέρνει την εσωστρέφεια». Πολλοί ήταν οι ...ντέτεκτιβ που εμφανίστηκαν με τα πορίσματά τους!!!
Μερικοί έκαναν την εικασία ότι συμμετείχε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βασιλείου αφού στο χωριό του δύσκολα κάποιος άλλος θα έβρισκε μέσα σε λίγες ώρες τους μαθητές με τα βιβλία που είχαν την αφιέρωση.
Άλλοι είκαζαν ότι ενήργησαν η κ. Ελ. Σιάση και η κ. Μαίρη Τσιώλη γιατί –όπως διατείνονταν- έμειναν πίσω για να μαζέψουν τα βιβλία με τον πρόεδρο. 
Άλλοι έλεγαν την εικασία ότι ίσως τις διοχέτευσε στο site η κ. Μαίρη Τσιώλη επειδή επί δημαρχίας Φίλιου ήταν μαζί με την κ. Σκουλίκα ως συνεργάτες του και υπέθεταν ότι για το λόγο αυτό έχει το θάρρος και καλή σχέση με την έγκριτη δημοσιογράφο.
Υπέθεταν μάλιστα ότι τάχα της είπε να γράψει “για ξεκάρφωμα” και το εναντίον της ΝΟΔΕ, αλλά υπέρ της κ. Σιάση απόσπασμα «Αξιόλογη πραγματικά η πρωτοβουλία του τομέα παιδείας, ο οποίος υλοποιεί διάφορες δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, καθότι η υπόλοιπη ΝΟΔΕ, μάλλον ζει σε άλλη πόλη», μάλλον όμως ζώντας στον κόσμο τους και νομίζοντας ότι ο κάθε έγκυρος δημοσιογράφος είναι διατεθειμένος να ανεχθεί υποδείξεις!!! Κυριολεκτικά αβάσιμες εικασίες…

Αφιέρωση της τομεάρχη Παιδείας της ΝΟΔΕ κ. Ελ. Σιάση