Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Οι νέοι «σφραγίζουν» την ταυτότητα του Πνευματικού Κέντρου

Μία ξεχωριστή ευκαιρία και δυνατότητα στους μαθητές των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης, παράλληλα όμως στους φοιτητές και σπουδαστές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Ηπείρου αντίστοιχα, να συμμετέχουν ενεργά και να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα, δίνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
Αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για την εξεύρεση του σήματος και του λογότυπου του Οργανισμού, που περιέργως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει, το Πνευματικό Κέντρο αποφάσισε να προχωρήσει στη διενέργεια διαγωνισμού.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές και...
εκτός από το αντικείμενο που είναι οι προτάσεις τους, στόχος του Πνευματικού Κέντρου όπως είπε ο πρόεδρός του Κ. Γκόγκος είναι να γίνουν τα παιδιά κοινωνοί και συμμέτοχοι της καθημερινής πραγματικότητας του Οργανισμού. Όπως τονίζεται άλλωστε και στην σχετική προκήρυξη του διαγωνισμού το σήμα που θα προταθεί, θα πρέπει να αντανακλά τη σύγχρονη, δυναμική και εξωστρεφή πολιτική του Πνευματικού Κέντρου και να συνδυάζει τη σύγχρονη δημιουργία με την παράδοση. Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν τρεις νικητές οι οποίοι ως έπαθλο θα λάβουν από μια πλήρη ετήσια υποτροφία σε μια από τις εκπαιδευτικές πολιτιστικές δομές του ΠΚΔΙ της επιλογής τους. (πχ Ωδείο, Εικαστικό, Σχολή χορού κλπ) Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως Δευτέρα 15 Μαΐου και οι συμμετέχοντες θα στέλνουν τις προτάσεις τους έως την ημερομηνία αυτή, σε ηλεκτρονική μορφή στο pkioannina@gmail.com (ψηφιακό αρχείο σε μορφές pdf, jpg διαστάσεων A4) ή με φυσική αποτύπωση στο Πνευματικό Κέντρο, Αγ, Μαρίνας 55, 45221 Ιωάννινα, σε χαρτί, καμβά, ή άλλο υλικό διαστάσεων Α4.

Την επιλογή θα κάνει τριμελής επιτροπή που θα ορίσει το ΔΣ.