Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πασχαλινή Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Ιωαννιτών

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», Πασχαλινή Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:...

• Το κοντσέρτο για όμποε, βιολί και έγχορδα σε ρε ελάσσονα BWV 1060 του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ (Σολίστ: Δημήτρης Χατζούλης, όμποε και Ηλίας Λιβιεράτος, βιολί)
• Το κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα αρ. 5 σε λα μείζονα Κ. 219 του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (Σολίστ: Ηλίας Λιβιεράτος) και
• Αποσπάσματα από το ορατόριο «Μεσσίας» του Γκέοργκ Φρήντριχ Χαίντελ. (Σολίστ: Ειρήνη Δόβα, σοπράνο, Ντίνα Στράνη, άλτο, Βασίλης Κωστόπουλος, μπάσος). 
Συμμετέχουν το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus (Διδασκαλία: Κωνσταντίνα Μήλια), η Χορωδία Λυκείου Ελληνίδων και η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων (Διδασκαλία: Βαλεντίν Στεφάνωφ).
Μουσική Διεύθυνση: Φοίβος Παπαδόπουλος
Την επομένη, Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 το πρωί, η συναυλία θα παρουσιαστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Πρέβεζα. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και η χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας. 
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και στις δύο εκδηλώσεις.