Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Πασχαλινό Bazaar κοινωνικής αλληλεγγύης με ανακύκλωση αθλητικών υποδημάτων

Στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ ενόψει του φετινού Πάσχα, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 από τις 10.00 ως τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου (γωνία με Χαριλάου Τρικούπη), το καθιερωμένο Πασχαλινό Bazaar των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Οι πάγκοι του Bazaar θα φιλοξενήσουν...
μοναδικές εικαστικές δημιουργίες που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με σοβαρά προβλήματα όρασης «ΗΡΑ».

Όμως η Πασχαλινή πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης θα έχει και έντονο περιβαλλοντικό χαρακτήρα, καθώς σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία “HALL OF BRANDS” και την εταιρεία ανακύκλωσης “EAST WEST GREECE” θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Bazaar, συλλογή προς ανακύκλωση μεταχειρισμένων αθλητικών υποδημάτων, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής αλλά και τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ιωαννιτών. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε ζευγάρι μεταχειρισμένων αθλητικών υποδημάτων (οποιουδήποτε τύπου, ζευγαρωμένα και όχι λερωμένα) που θα παραδίδουν οι συμπολίτες μας στον ειδικό κάδο που θα υπάρχει στο χώρο, θα προσφερθούν ισόποσης αξίας τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ θα παραλαμβάνουν και κουπόνι για αγορά νέου ζευγαριού με έκπτωση 20% από τα καταστήματα: Hall Of Brands, Adidas Store και Sportzone.
Το Bazaar πραγματοποιείται με τη στήριξη της Μεταφορικής Εταιρείας ΝΙΚΑΣ και τη συνεργασία του δήμου Ιωαννιτών, ενώ οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ θα συνοδεύσουν μουσικά την εκδήλωση.