Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Το Ελληνικό πρωινό της Πρέβεζας στην ΕΡΤ1 - Η ενημέρωση για την κατάταξη των καταλυμάτων

Δείτε όλο το πρόγραμμα της ενημέρωσης για την κατάταξη των καταλυμάτων  
Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ-1 «Δέκα στην Ενημέρωση» με τους Χρήστο Παγώνη και Νίκο Αγγελίδη στις 10:00-12:00 την Τρίτη 4 Απριλίου
Στην διάρκεια της εκπομπής θα παίξουν πλάνα από την διοργάνωση του Πρεβεζάνικου Πρωινού αλλά και από τον εκθεσιακό χώρο των τοπικών προϊόντων και θα γίνει μια συζήτηση μέσω skype για την διοργάνωση αυτή.
Σκοπός της...
διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Στην ενημέρωση για την κατάταξη των καταλυμάτων  που θα γίνει στις 17:00 θα παρευρεθεί η Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κα Αγνή Χρηστίδου με τους συνεργάτες της και στην  συνέχεια η παρουσίαση του Πρεβεζάνικου πρωϊνού θα γίνει από τον Κο Γιώργο Πίττα με τους συνεργάτες του καθώς επίσης και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον Επίτιμο Πρόεδρο Κο Αναστάσιο Τόλη.
Όπως αναφέρει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας «Καλούμε όλους τους ξενοδόχους, όλους τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων αλλά και όλους τους επαγγελματίες εστίασης να προσφέρουν Πρεβεζάνικο Πρωινό στα καταστήματά τους. Η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή προς όλους. 
Καλεσμένοι στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, η Πολιτική Ηγεσία του τόπου μας, Εκπρόσωποι Συλλόγων, ΜΜΕ, και άλλοι»


ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

17:00               Προσέλευση Κοινού
                        Σερβίρεται welcome Drink “Blue Amvrakikos” (φυσικός χυμός λεμονιού και ούζο)
                       
17:15               Ενημέρωση Ξενοδόχων για την κατάταξη των καταλυμάτων 
Αίθουσα «Ανθούσα»

18:00               Έναρξη Παρουσίασης
Χαιρετισμός Προέδρου Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας
Χαιρετισμός Επισήμων
Ενημέρωση από τον εμπνευστή και δημιουργό του ελληνικού πρωινού Κο Γεώργιο Πίττα
Γευσιγνωσία Τοπικών Προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις παρασκευές
Επίδειξη-παρουσίαση παρασκευής Φύλλου
Επίδειξη-παρουσίαση παρασκευής γιαουρτιού
Επίδειξη-παρουσίαση παρασκευής προϊόντων χωρίς γλουτένη

19:30               Απονομή Αναμνηστικών Επαίνων σε όλους τους συντελεστές και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος


20:15               Κέρασμα από τα προϊόντα των παραγωγών σε τοπικές συνταγές    


Παρόντες θα βρίσκονται οι:
Κυρία Αγνή Χρηστίδου Γενική Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Κύριος Γεώργιος Πίττας εμπνευστής και δημιουργός του ελληνικού πρωινού
Κύριος Αναστάσιος Τόλης Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Κύριος Ιωάννης Γιαμάς Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας