Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ένα μικρό αφιέρωμα στον εξαιρετικό Νίκο Βούστρο…

Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Alfastar, αρχισυντάκτης στο epirusnews.eu και συνεργάτης του EpirusTV1
Έχοντας σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων & τεχνολογίες Internet, ο Νίκος Βούστρος αφήνει καθημερινά το αποτύπωμά του στα δρώμενα της Ηπείρου και όχι μόνο. Τα εύστοχα πολιτικά του σχόλια, είτε στην τηλεόραση EpirusTV1 είτε στο epirusnews.eu είναι πάντα αντικειμενικά και ουσιαστικά με λιτό λόγο που εμπεριέχει πλούσια γνώση.
Οι συχνότατες μεσημβρινές του απόψεις στο magazine με την Έλενα Χριστοφορίδου για την τεχνολογία και το internet, καθηλώνουν συνήθως τον τηλεθεατή, καθώς είναι εκλαϊκευμένα κατατοπιστικότατες. Και βέβαια οι...
σύντομες αλλά …δηκτικές του απόψεις στο facebook συνήθως πλημμυρίζουν με like και σχόλια.   



H Αλφαστάρ Ελλάς
Ασφαλώς ίσως το πιο “αγαπημένο παιδί” του εξαίρετου επαγγελματία Νίκου Βούστρου είναι η εταιρεία Alfastar η οποία με τη μακροχρόνια πορεία της στο χώρο της δημιουργίας δικτυακών τόπων (web sites), υποστηρίζει δυναμικά τους πελάτες της. Κατασκευάζει λειτουργικά και καλαίσθητα sites τα οποία υποστηρίζει με την παρουσία τους σε τουριστικούς και επαγγελματικούς οδηγούς.
Η Αλφαστάρ Ελλάς είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet στη βορειοδυτική ελλάδα. Με συνολική παραγωγή πάνω από 800 web sites από το δημιουργικό της τμήμα, από το 1997 μέχρι σήμερα και με πάνω από 400 ενεργά web sites πελατών, είναι πράγματι η μεγαλύτερη του είδους της στη βορειοδυτική Ελλαδα και τα Ιόνια νησιά.
Η εταιρεία ξεκίνησε να λειτουργεί το 1997 στα Ιωάννινα και από τότε συνεχίζει ανελιπώς τις δραστηριότητες της, ο οποίες περιλαμβάνουν: Δημιουργία web sites, ανάπτυξη Internet εφαρμογών, φιλοξενία web sites, Internet διαφήμιση, κ.α.


Το Epirus News
Με ειδήσεις από την Ήπειρο και την Ελλάδα, πολιτική, οικονομία, νέα και απόψεις το site EpirusNews του Νίκου Βούστρου καλύπτει με εγκυρότητα την ειδησεογραφία στους τομείς Επικαιρότητα, Οικονομία, Εκδηλώσεις, Αθλητικά, Άρθρα και όχι μόνο.
Δίνοντας την είδηση με δεοντολογικούς κανόνες, δικαιολογημένα βρίσκεται πολύ ψηλά στην αναγνωσιμότητα.



Το Epirusin
Το epirusin νοιώθει την ανάγκη και κάνει αυτό το ελάχιστο αφιέρωμα στο Νίκο Βούστρο, τιμώντας όλες τις καλές του πλευρές που αναδεικνύει μέσα από τις δραστηριότητές του… 
Αντίστοιχα αφιερώματα θα κάνει και σε άλλους εξαιρετικούς επαγγελματίες.