Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Εγκαταλείπουν οι υπασπιστές του Προέδρου…

Πόνταραν σε λίστα κάποιοι “παρατρεχάμενοι”, διέδιδαν πως θα είναι υποψήφιοι και τώρα που έχει σταυρό την …έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια!!!
Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ιωαννίνων, μετρούσε τουλάχιστον τρεις ντουζίνες υποψηφίων... υποψηφίων βουλευτών! 
Συνωστισμός σε πεζοδρόμους και πλατείες, σε γραφεία και διαδρόμους. Μάλιστα σε ορισμένους είχε δοθεί το παρατσούκλι «οι υπασπιστές του Προέδρου» καθότι μεγαλοφώνως διαφήμιζαν την στενή σχέση με τον Μητσοτάκη. 
Κάθε τρεις και λίγο έκαναν κοινοποιήσεις στο facebook από τον Κυριάκο και τη ΝΔ, απανωτά πήγαινε – έλα στην Αθήνα, φωτογραφίες, παρουσίες μόνο σε Αθηναϊκά δρώμενα και  τοπικά ήταν “φαντομάδες”, που και που όμως πατούσαν το πόδι τους και σε κάποια τοπική εκδήλωση και εκεί με το ζόρι…
Δεδομένου δε, ότι είχαν πιστέψει ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, πίστευαν ότι...
η σχέση αυτή θα τους δώσει μία εκλόγιμη θέση στη λίστα. Είχαν μάλιστα ενημερώσει γενικά και τους …κολλητούς και “ξάπλα στον καναπέ τους” περίμεναν, έχοντας “περιφρονημένους” ψηφοφόρους και χωριά, φορείς και ΜΜΕ!!!

Σημειώνεται ότι το 18μηνο για εκλογή με λίστα, μόλις παρήλθε και στο εξής όποτε κι αν προκηρυχθούν εκλογές, οι υποψήφιοι θα μπουν στην επίπονη διαδικασία του σταυρού..
Μόλις λοιπόν παρήλθε η προθεσμία της λίστας, εξαντλήθηκε και το ενδιαφέρον αρκετών, οι οποίοι από κει που δήλωναν σίγουροι υποψήφιοι –κάποιοι έβλεπαν ήδη τον εαυτό τους σε βουλευτικό έδρανο- τώρα δεν τους ενδιαφέρει, καθόλου μα καθόλου, το βουλευτιλίκι.

Έπαιζαν μπάλα εκ του ασφαλούς και έχασαν από τα αποδυτήρια... Άλλωστε μικρός ο κόσμος για να κρυφτούν οι υπασπιστές...

Το κορυφαίο όμως θα είναι να επιστρατευτούν και να κληθούν να δώσουν την μάχη του σταυρού.. Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για μερικούς να γνωρίσουν και το νομό Ιωαννίνων, ο οποίος δεν εξαντλείται στην Μιχαήλ Αγγέλου, την πλατεία Πάργης και την Αβέρωφ!

με πληροφορίες από το epiruspost