Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ “φλερτάρει” τον Καχριμάνη!!! Τυχαίο;;;

Ενόχληση για αυτό το πολιτικό φλερτ στη γαλάζια πλευρά – Σφοδρή αντίδραση από Άδωνι στα καλά λόγια του Καχριμάνη για υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, “αιχμές” επίσης από Τασούλα και Γιόγιακα
Οι συχνές “γλύκες” και τα “καλά λόγια” για το ΣΥΡΙΖΑ, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη φαίνεται ότι προκάλεσαν την αντίδραση κορυφαίων κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. 
Στη δημόσια σκληρή αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προστίθενται οι κριτικές των βουλευτών Κώστα Τασούλα και Βασίλη Γιόγιακα, κατά των Συριζαίων στελεχών που “εξυμνεί” ο κ. Καχριμάνης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”...
«Πολλές συζητήσεις και υπόγειες –μέχρι στιγμής- αντιδράσεις από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ υπουργών της κυβέρνησης και του «γαλάζιου’ περιφερειάρχη Ηπείρου».  

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ενόχληση για αυτό το πολιτικό “φλερτ” λέγεται ότι υπάρχει και μεταξύ των “γαλάζιων στελεχών”, τα οποία δηλώνουν σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους ότι «δεν περίμεναν τίποτε άλλο από έναν “καραμανλικό” περιφερειάρχη». 

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το ρεπορτάζ των “Παραπολιτικών”. Και δεδομένης της μόνιμα καλής και έγκυρης πληροφόρησης της εφημερίδας περί των της ΝΔ, ασφαλώς υπάρχει καπνός…

Σημειώνεται ότι ο κ. Αλ. Καχριμάνης απευθυνόμενος πρόσφατα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στα Γιάννινα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός λέγοντάς του «Σας ευχαριστώ για ότι κάνετε. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κάνει μικροπολιτική σε τέτοια ζητήματα. Λύσατε προβλήματα που άλλοι υπουργοί δεν είχαν αγγίξει».

Αυτή η αναφορά –και όχι μόνο- είχε προκαλέσει τη σφοδρότατη αντίδραση (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ) του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πολύ ψυχρά “άδειασε” live τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις “γλύκες του” στον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλου λέγοντας «Φίλος ο Καχριμάνης, φιλτάτη η αλήθεια».

Και σίγουρα καθόλου άσχετες δεν είναι με την Νεοδημοκρατική ενόχληση για τον Καχριμάνη, τόσο η κριτική του Κώστα Τασούλα σε Αποστόλου ότι «Τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων οξύνονται», όσο βέβαια η πρόσφατη αναφορά του Βασίλη Γιόγιακα για τη «16άδα των ψεμάτων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και όλη η αλήθεια για αυτά».

Το δημοσίευμα στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”