Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

“Αναρωτιέμαι, γιατί δεν αντιδράμε”

Γράφει η Μαρία Μουρατίδου*
Αποκαλυπτικά και  αποκαρδιωτικά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ. Ούτε μια ούτε δυο ήταν οι υποσχέσεις του Τσίπρα πριν γίνει Πρωθυπουργός της χώρας μας.
Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι βιώνουν καθημερινά τις μειώσεις στις επικουρικές,  στο ΕΚΑΣ, την αυξημένη παρακράτηση φόρου, τη μείωση του αφορολόγητου ορίου και  τη νέα φορολογική κλίμακα.
Σήμερα λοιπόν με αυτά που ανακοινώθηκαν φαίνεται να γίνονται οι συντάξεις τύπου (φιλοδωρήματος) αφού θα υπάρξουν συντάξεις των 150 ευρώ.
Μετά τις αλλεπάλληλες...
νομοθετικές παρεμβάσεις βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε ένα σκοτεινό σύστημα κοινωνικής αναποτελεσματικότητας και αναρωτιέμαι, γιατί δεν αντιδράμε.
Στη Νέα Δημοκρατία αγωνιζόμαστε για όσα η κοινωνία απαιτεί, όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το Πρόγραμμα του Πρόεδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που θα βγάλει σιγά - σιγά τη χώρα από το τέλμα της τελευταίας διετίας.
Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρεπή διαβίωση των συνταξιούχων και όχι μόνο. Θα προσπαθήσουμε μέσα από ένα πρόγραμμα της οικονομίας να απελευθερώσουμε παραγωγικές δυνάμεις οι οποίες θα αυξήσουν τον πλούτο και μέσα από αυτήν την αυξήσει πλούτου θα ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων και όλων αυτών οι οποίοι απώλεσαν τα εισοδήματά τους την τελευταία διετία.  

*Η Μαρία Μουρατίδου είναι Τομεάρχης  Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας